Musninkiečiai žiemą sutiko dainuodami (VIDEO)

/ NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

/ Foto ir video autorės /

    Pirmąjį žiemos vakarą musninkiečiai šventė dainuodami. Širvintų kultūros centro Musninkų filiale lankėsi ir savo dainas dovanojo Marius Jampolskis. Daugumai susirinkusiųjų buvo mįslė, kokias dainas dainuos atlikėjas. Mat daugumai įprasta, kad jis dainuoja su Irūna.

    Savo solinį koncertą pradėjęs rimtomis dainomis aktorius ir daininkas Marius Jampolskis dainavo ir publikai gerai žinomas dainas. Dėkinga publika dainavo kartu. Kiekvieną dainą Marius pristatė su jam būdinga humoro gaidele. Ir nesuprasi, juokavo, ar teisybę pasakojo apie keturmetę dukrą, kuriai daina sukurta prieš … 25 metus, A.Sabonio pasakymą apie meilės prisipažinimą, apie daugtaškį, dedamą tik ant paminklų ir daug kitų dalykų. Salė leipo juokais ir dovanojo atlikėjui aplodismentus. Stagmeną patyrė ir Aušra, pakviesta į sceną. Jai asmeniškai buvo dainuojama serenda, kartu nuolat komentuojama jos vyrui.

    Kol suaugusieji dainavo, vienas berniukas vis taikėsi į sceną. Lyg parodydamas, kad vieną dieną, čia dainuos jis…

Vakaras prabėgo akimirksniu. Pasisėmę geros nuotaikos musninkiečiai skirstėsi namo laukti gražiausių metų švenčių.

Nedalyvavę koncerte dainų ištraukų gali pasiklausyti čia:

One thought on “Musninkiečiai žiemą sutiko dainuodami (VIDEO)

  • 2019-12-03 at 15:06
    Permalink

    Lai nesupyksta atlikėjas ir dalyvavę, bet…. Su visa pagarba M.Jampolskiui- apranga kaip atbėgęs iš gatvės, jokios pagarbos žiūrovui, žmonės moka už pasirodymą ir laukia šventės, reginio… Musninkų jaunimas Tadas, Domantas tiek įvaizdžiu tiek atlikimu man atrodo visą galva aukščiau.

Comments are closed.