Klinkerio plytelių nauda: rinkitės geriausias!

    Platus pastatų fasadų priemonių pasirinkimas skatina palyginti kuo daugiau variantų, kol rasite tą, kuris ne tik atitinka, tačiau net ir pranoksta Jūsų poreikius. Natūralu, kad žmonės šiais laikais ieško kokybės, kuri nekainuotų daug, tačiau tarnautų ilgai ir džiugintų funkcionalumu.

   Klinkerio trinkelės kaina yra vienas svarbiausių veiksnių lemiančių būtent šios dangos pasirinkimą. Žinoma, greta patrauklios kainos vertinamos ir dangos savybės, kurios suteikia galimybę naujam gyvenimui prikelti net ir labai senos statybos namus.

   Pirmiausia vertinamas atsparumas drėgmei. Lietuviškas klimatas gana permainingas, beveik visus metus reikia taikytis su skirtingo pobūdžio krituliais, tad natūralu, kad pasirenkant tinkamiausią dangą – atsparumas yra būtina sąlyga. Prastas vandens sugeriamumas užtikrina ir dangos ilgaamžiškumą. Geros kokybės klinkerio plytelės sugeria vos 2 procentus vandens, tad jos – ypač stabilios bei tvirtos.

   Tiesa, plytelės džiugina ne tik geru atsparumu vandeniui, tačiau taip pat ir atsparumu šalčiui, kuris Lietuvoje gali siekti ir -20 laipsnių. Žiemos metu klinkeris neįšąla, tad namuose yra šilčiau, juolab, plytelės neskyla. Kuomet žiema atsikaukia – jos nekeičia savo buvimo pozicijos, išsilaiko stabiliai toje pačioje vietoje.

   Greta atsparumo savybių taip pat dėmesio verta ir spalvinė įvairovė, kuri plačiai varijuoja nuo pačių šviesiausių iki pačių tamsiausių spalvų, kurios dažniausiai puošia klasikinio stiliaus namus. Kadangi plytelės yra atsparios neigiamiems aplinkos veiksniams – metų eigoje jos nekeičia ne tik savo funkcionalumo, tačiau taip pat ir išvaizdos. Drąsiai rinkitės ryškių spalvų plyteles, jos tokios ir išliks.

     Kalbant apie atsparumą taip pat galima paminėti, kad klinkeris yra atsparus ne tik šalčiui bei drėgmei, tačiau taip pat ir saulės spinduliams. Baiminamasi, kad UV spinduliai gali pakeisti išvaizdą, tad tikrai ne – nereikia to bijoti.

    Prie papildomų privalumų galima pastebėti, kad klinkeris nereikalauja jokios priežiūros. Paprasčiausiai su vandeniu nuvalykite dulkes ir džiaukitės puikiai atrodančiomis plytelėmis.

    Klinkerio plytelių panaudojimo galimybės – labai plačios. Puikiai tinka tiek namo fasadui, tiek tam tikrų smulkesnių objektų puošybai. Svarbiausia, kad tai ne tik stilius, tačiau ir funkcionalumas, ilgaamžiškumas bei sandarumas. 

Užsakymas ŠS Nr. 20-07-02