Kad šypsenų ir laimės būtų daugiau

    Šiuo ypatingu metu visi ieškome, kaip būtų galima kokybiškiau išnaudoti laiką, kad jis padovanotų, kuo daugiau teigiamų emocijų. Savitas laikotarpis itin veikia vaikus, kurie negali lakstyti lauke su draugais, patirti gražių įspūdžių vaikų darželyje, jų kas rytą nebepasitinka mokykla.

   Vaikų renginių organizavimo įmonė Šypsomės.lt vadovė Jelena Rudakova teigia, kad: Pasaulyje nėra nieko vertingesnio už vaikų šypsenas. Anot jos, kad jos švytėtų visada – jos kolektyvas kuria ir atlieka pasirodymų programas vaikams, švenčių scenarijus, linksmų, juokingų, negerų, drąsių ir teisingų personažų charakterius, repetuoja žaidimus, tobulina improvizacijos sugebėjimus ir patys lieka šiek tiek vaikais.

   Šiuo metu organizacija negali ruošti ir atlikti šventinių programų, atkeliavusi į vaiko namus, todėl ketina dalinti šypsenas virtualioje erdvėje.

    Interaktyvios programėlės gali aplankyti daugybę namų, suteikti džiaugsmo dideliam būriui vaikų. Taigi, Šypsomės.lt  ketina sugrąžinti vaikų juoką, gerą nuotaiką net tokiu laiku, kai ribojama žaidimų erdvė, susitikimai su draugais, išvykos į gamtą.

   Kolektyvas stengiasi, kad ši įmonė vėl galėtų džiuginti visus mažuosius savo kokybiškais pasirodymais renginiuose ar gimtadieniuose, kai bus galima susitikti su savo miela auditorija, bet kad ši veikla tęstųsi ir dabar, liktų atpažįstama ir labiau profesionali, nepasimestų tarp daugybės kitų pramogų.  Šypsomės.lt sujungė pajėgas dirbti drauge, išradingai, kūrybingai panaudodama šiuolaikines technologijas.

   O kad šie vakarai būtų kuo jaukesni kas vakarą socialiniam tinkle  FB paskyroje – Šypsomės.lt – vaikų animatoriai kviečiam visas šeimas į nemokamas pasakos karalystes.

    Sekama profesionaliai pasaka. Mūsų įmonės personažas suburs visą jūsų šeimą ypatingam laikui drauge. Juk kas gali būtų brangiau už šeimos laiką drauge ir saldžią pasaką prieš miegą.

          Čia rasite Lėlytės Mortos sekamų pasakų vaikučiams

Šypsomės.lt informacija

Remiamas turinys

    Dėmesio. Vaikai, pieškite savo mėgiamiausius pasakų personažus ir siųskite info@krastozinios.lt

Daugiausiai patiktukų (“like”) surinkęs darbas laimės savo klasei (ar grupei) Šypsomės.lt atvežtą pasaką.