Tarybos posėdyje ir vėl nedalyvausime

Foto N.Tuškevičienės

/ NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

   Šiandien vyks Širvintų rajono svaivaldybės tarybos posėdis. Ir vėl jo išvakarėse gavome prašymą jame nedalyvauti.

   Normalus ir logiška sprašymas esant tokiai situacijai. Tikrai į jį reaguosiu ir į posėdį nevyksiu. Nors patikėkite, dalyvaujant salėje rašyti yra daug lengviau.

  Mielieji, artėja graži Motinos dienos šventė. Kviečiu visus likti namuose. Dar pasisaugokime, dar pasirūpinkime vieni kitais. Kartais kantrybė gali lemti gyvybę. Neužmirškime to.

  O Tarybos posėdis bus transliuojamas tiesiogiai, jo vaizdo įrašas bus pasiekiamas Youtube Širvintų rajono savivaldybės kanalu. Apie posėdį rašys ir Krašto žinios.

5 thoughts on “Tarybos posėdyje ir vėl nedalyvausime

  • 2020-04-30 at 11:26
    Permalink

    budinti komentuotoja nerimsta? joo karantinas, atidirbti tai reikia? paviauksek iki vakaro, mazu kas kaula numes? O nuomone reiksti turi visi , ne tik parinktieji, dabar demokratija

  • 2020-04-30 at 10:41
    Permalink

    O ko tu “fu” piktiniesi. Juk viską, ką tau reikia žinoti, perskaitai ŠK. Ar čia fu atlieki fas komanda? Dar pridėk au au au ir tavo gyvenimo paskirtis bus įvykdyta. Tiesa, dar liks ivykdyt lyžt komandą ir vyzginant uodegą laukti trupinių.
    Įdomu, ar apie tai kas lengviausia ir kad tai tave piktina rašei savo patronei, kai ta vykde saviizoliacija. Lengviausia juk ir jai buvo laikytis rekomendaciju, o juk galejo savivaldybes reikalus darbe tvarkyti? Ar toks tavo požiūris galioja ne visiems? Ar blauzdos per skystos i ta puse au suviaukseti. Taigi- kaulą dantysna ir būdon!

  • 2020-04-30 at 09:29
    Permalink

    Nu tikrai. Tuškevičiene, galvok apie skaitytojus ir dalyvauk karantino metu. Kad kiti visai nedalyvauja, tai gerai. O tu dalyvauk. Gal koroną pagausi. Kai kam palengvėtų.
    P.S. juokauju. Neverta rizikuoti dėl kažkokio fu

  • 2020-04-30 at 09:22
    Permalink

    Lengviausia yra nedalyvauti ir pasiteisinti kad mere liepe, reikia galvoti apie skaitytojus pirmiausia, o ne sitaip, idomu ar tas lakstytojas be kaukes dalyvaus, o draugautoja su kosuliu? Gal vel bus more pasiteisinimu. Net pikta.

  • 2020-04-30 at 08:00
    Permalink

    Net matau, kaip džiaugiamasi jūsų nedalyvavimu. Bent kažkiek mažiau pamatysite

Comments are closed.