Paslaugų portalas, kuriame rasite įvairiausių paslaugų teikėjų

  Ieškote, kas galėtų iškepti Jums tortą ar smagiai pravesti šventę vaikams? O gal norite geriau pasiruošti biologijos ar istorijos egzaminui ir ieškote korepetitoriaus? Galbūt atvirkščiai – pats esate puikus savo srities specialistas ir galite nutapyti nuostabų paveikslą ar ką nors suremontuoti? Tokiu atveju, A13.lt svetainė yra būtent tai, ko Jūs ieškote. Šiame portale galėsite ne tik ieškoti bet kokios srities specialistų, tačiau ir patys žmonėms siūlyti savo darbus bei teikiamas paslaugas, nurodydami visą reikalingą informaciją ir ieškodami naujų klientų.

   Ši sparčiai populiarėjanti svetainė siūlo įvairiausių paslaugų teikėjų. Rinktis galite iš daugybės plačių kategorijų: maitinimo sferos, įdomių mokymų, gyvūnų prekių ar net nuomos paslaugų. Pačiame portalo viršuje visada rasite populiariausias kategorijas, kurios susilaukia daugiausiai žmonių dėmesio. Kiek žemiau – rasite naujausius arba ką tik rekomenduotus skelbimus, tad galėsite pasirinkti iš kitiems asmenims patikusių darbuotojų sąrašo. Paspaudę ant sudominusio paslaugos teikėjo, surasite Jums visą reikalingą informaciją: kurioje Lietuvos dalyje žmogus atlieka savo siūlomą darbą, išsamų aprašymą to, ką šis siūlo, nuotraukas, elektroninį paštą ar numerį tam, jog susisiektumėte, taip pat rekomendacijas, jei asmuo tokių turi. Be to, galėsite pamatyti informaciją ar paslaugos teikėjas suteikia kokią nors nuolaidą – kai kurie iš Jų gali nuspręsti atlikti savo darbą šiek tiek pigiau tiems, kurie Juos suranda per A13 svetainę. Norintieji gali būti įrašę savojo darbo patirtį, nurodę facebook puslapį ar oficialią svetainę, kurioje rasite dar daugiau informacijos apie Jus sudominusį tiekėją. Susisiekti su patikusiais darbuotojais galite ir per patį portalą – paprasčiausiai spustelėkite „rašyti žinutę“ ir suveskite norimą tekstą bei laukite atsakymo.

   Nežinodami ar verta patikėti patikusiam asmeniui Jums reikalingą atlikti paslaugą – galite peržvelgti kai kurių darbų pavyzdžius. Apžiūrėję galutinio rezultato nuotraukas ir perskaitę paaiškinimą apie tai, kas buvo padaryta, patys galėsite įvertinti ir nuspręsti ar toks darbas yra būtent tai, ko Jums reikia. Jeigu atsakymas bus teigiamas – šone iškart bus darbuotojo numeris ar elektroninis paštas, kuriais galėsite susisiekti ir susitarti dėl Jums reikalingos paslaugos detalių.

   Nors šis portalas gali pasigirti didžiule tiekėjų įvairove, o norintieji susirasti žmogų, kuris atliks tam tikrus darbus, čia tai padarys kuo lengviausiai, visgi net ir patiems paslaugų tiekėjams svetainė pasitarnaus ne ką mažiau. Užsiregistravę ir prisijungę, galėsite sukurti savo skelbimą, kuriame nurodysite pavadinimą, turėsite galimybę plačiai aprašyti savo teikiamą paslaugą, įvesti pradinę kainą, miestą, darbo patirtį, įkelti nuotraukas ar vaizdo klipus iš youtube portalo, taip pat surašyti papildomas paslaugas, jeigu tokias teikiate. Be to, turėsite galimybę suvesti raktažodžius, pagal kuriuos žmonės Jus greičiau suras. Taip pat, jei tik norėsite, svetainė jums leis suteikti norimą nuolaidą klientams, parašiusiems Jums būtent per šį portalą, tad taip klientų prisitrauksite dar greičiau ir praplėsite savo užsakovų ratą.

   Taigi, svetainė A13.lt siūlo išties įvairiausių paslaugų teikėjų. Užsukę į šį portalą rasite begalę kategorijų ir sektorių su žmonėmis, kurie nori palengvinti Jums kasdienybę ir atlikti tam tikrus darbus. Galėsite peržvelgti rekomendacijas, perskaityti išsamius aprašymus, patogiai susisiekti su patikusiais tiekėjais, o taip pat ir žvilgtelėti į jų darbų pavyzdžius, kad Jūsų sprendimas taptų dar lengvesnis. Tad jeigu ieškote kokios nors paslaugos teikėjo – pirmiausiai užsukite į šį paslaugų portalą, kur garantuotai rasite Jums reikalingą darbuotoją.

Užsakymas ŠS Nr. 20-57