Ugniagesiai gesino pastatą, automobilį, vykdė darbus eismo įvykiuose

ŠIRVINTŲ PRIEŠGAISRINĖ GELBĖJIMO TARNYBA

 DĖL ŠIRVINTŲ RAJONE ATLIKTŲ DARBŲ 

Pranešame, kad 2020 metais Širvintų rajono savivaldybės teritorijoje kilo 54 gaisrai, atlikti 38 gelbėjimo darbai.

Rugpjūčio 3 d. gautas pranešimas, kad Jauniūnų sen., A2 kelyje užsidegė automobilis Opel. Užgesino patys, priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos nekviestos.

Rugpjūčio 3 d. gautas nepagrįstas pranešimas, kad Alionių sen., Vičiūnų k., Kaštonų g. kažkas dega. Degė prižiūrimas laužas.

Rugpjūčio 4 d. gautas pranešimas, kad Širvintų sen., Beržės k., Pušyno g. keleivinis autobusas Tetra susidūrė su automobiliu Opel. Autobuso vairuotojas nuvažiavęs nuo kelio atsitrenkė į gyvenamąjį namą. Autobuso vairuotojas buvo prispaustas. Panaudojus pneumatines žirkles ir plėstuvus žmogus išlaisvintas ir perduotas greitajai medicinos pagalbai. Atjungtas automobilio akumuliatorius.

Rugpjūčio 5 d. gautas pranešimas, kad Jauniūnų sen., Medžiukų k. Plento g. kilo gaisras. Atvykus, mūrinio apleisto pastato viduje degė atvira liepsna. Sudegė apie 20 kv. m šiferinio stogo ir medinės perdangos.

Rugpjūčio 9 d. gautas pranešimas, kad Širvintų sen., Kielių k., Širvintų g. įvyko eismo įvykis. Eismo įvykio metu lengvasis automobilis Audi nuvažiavo į pakelės griovį. Atvykus, prispaustų nebuvo. Atjungtas akumuliatorius.

Širvintų PGT viršininkas Eugenijus Iziumcevas