Švenčiame Žolines ir garbingiausią šv. Marijos šventę

  Apsisuko dar vienas metų ratas. Ir vėl rytais draikosi vorų suregzti tobulo grožio tinklai. Pakelėse būriuojasi didžiajam skrydžiui besiruošiantys gandrai, gailiai klykauja gervės. Paukščiai išskris tam, kad galėtų vėl sugrįžti. Sode nuo obelų bumbsi raudonšoniai obuoliai, banguoja javų jūros… O kraitelės pilnos žmogaus rankomis užauginto derliaus.

  Gamta dovanoja mums gausų derlių ir ruošiasi rimčiai.

  Ir tikrai nereikia liūdėti prabėgusios vasaros. Juk už mūsų pečių liko tiek nudirbtų darbų, patirtų nuotykių ir sutiktų žmonių, kurie lydės mus ir šildys širdis ramųjį gamtos periodą. O kiek dar visko prieš akis… Kiek pirmų kartų mūsų laukia ir niūrų rudenį, ir speiguotą žiemą, ir žaismingą pavasarį, ir gražuolę vasarą…  Ko kiekvienas palinkėsime sau? Žinau, kad išsipildys.

   Šiandien katalikų pasaulis švenčia pačią seniausią ir garbingiausią šv. Marijos šventę – vadinamą Švenčiausios Mergelės Marijos Ėmimo į Dangų iškilmėmis. Neužmirškime prisiskinti gražiausių žolynų.

   Noriu palinkėti kiekvienam, lai šiandien nuskinti žolynai saugos Jūsų namus ir šeimynas visus metus. Lai sklindantis jų kvapas suteiks vilties ir drąsos įveikti sunkumus. Lai gražios spalvos vilios naujiems atradimams ir susitikimams.

   Gražių, linksmų ir žolynais kvepiančių Žolinių!

     Neužmirškime su varduvėmis pasveikinti Rugilės, Sigitos, Napoleono, Napalio, Visvilo ir Vydenės.

     Su Jumis ir dėl Jūsų – Neringa ir Krašto žinios

One thought on “Švenčiame Žolines ir garbingiausią šv. Marijos šventę

  • 2021-08-15 at 13:14
    Permalink

    Prasmingos Žolinių įventės ir sveikinimai Rugilei;)

Comments are closed.