Kaip pasirūpinti savo Iphone telefonu ir ką reikia žinoti apie jų remontą?

    Telefonas yra svarbiausias kiekvieno žmogaus įrankis, kurį norime turėti šalia savęs kiekvieną dieną. Išmanusis telefonas turbūt yra geriausias terminas šiandieniniams mobiliesiems telefonams pavadinti. Interneto naršyklė, fotoaparatas, muzikos grotuvas ir daugelis kitų funkcijų – visas šias funkcijas galima naudoti šiuolaikiniuose išmaniuosiuose telefonuose. Nuo tada, kai išpopuliarėjo šio tipo telefonai, išmanieji įrenginiai nebėra tik telefonai, o atlieka funkcijas, lygiavertes kompiuterio funkcijoms. 

    Tačiau tokį mobilųjį telefoną gali nusipirkti beveik kiekvienas, nes pigiausias mobilusis telefonas su išmaniosiomis funkcijomis kainuoja tik kelis šimtus eurų. Žinoma, jie nėra tokie galingi ir greiti, tačiau tokie mobilieji telefonai puikiai tenkina pagrindinius poreikius, tokius kaip naršymas internete. Galingiausi išmanieji įrenginiai yra brangesni. Beveik visi tokie mobilieji telefonai yra verti daug daugiau nei tūkstančio eurų, dėl to tokius telefonus reikia saugoti. Brangiausi rinkoje yra Iphone telefonai, dėl to svarbu pasirūpinti atitinkamu dėklu ir apsauginiu stiklu. Iphone remontas yra randamas čia.

Ką reikia žinoti, prieš nešant Iphone telefoną į taisyklą?

   Turėkite sugedusį telefoną ir įsitikinkite, kad jam nebegalioja gamintojo garantija (jei garantija yra galiojanti, susisiekite su gamintojo atstovu). Turėdami Jūsų sugedusį įrenginį, galėsime įvertinti gedimo sudėtingumą ir informuoti Jus apie remonto kainą bei trukmę. Jokiu būdu neardykite ir nebandykite pataisyti mobilaus ar išmanaus Apple telefono patys, nes po to jis gali tapti neremontuojamas. Sušlapusio mobilaus telefono nedžiovinkite karštį skleidžiančiais prietaisais. Visada pirmiausia susisiekite su Sinerta specialistais ir pasitarkite. Užsukite arba susisiekite su Jums artimiausiu Sinerta salonu Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje ir sužinokite telefono remonto kainą bei trukmę. Jeigu neturite laiko atvykti į mūsų saloną, susisiekite su mumis ir mes tuo pasirūpinsime atsiųsdami Sinertos kurjerį, kuris paims ir vėliau grąžins Jūsų įrenginį visiškai nemokamai.

Kaip atrodo Iphone 11 telefono taisymas?

    Žinome, kad Jūs itin vertinate kokybę ir patikimumą, todėl visiems Sinerta atliktiems Apple Iphone 11 mobiliųjų telefonų remonto darbams suteikiame 3 mėnesių garantiją, tad galite drąsiai pasitikėti remonto kokybe ir neatsisakyti savo planų. Nesvarbu kokį telefono modelį naudojate, tačiau prireikus negarantinio remonto, užsukite pasitarti su Sinerta meistrais, kurie padės išspręsti iškilusias problemas. Remonto trukmė priklauso nuo Apple Iphone 11 modelio ir paties gedimo, reikiamų detalių, tačiau visada stengiamės suremontuoti telefoną kuo greičiau. Informuodami apie mobiliojo telefono taisymo kainą mūsų specialistai informuos Jus ir apie remonto trukmę. Naudojame tik patikimų gamintojų aukščiausios kokybės detales, todėl visada garantuojame aukščiausią remonto kokybę.

Užsakymas ŠS Nr. 21-104