Pro 3 aukšto langą Širvintose iškrito moteris

   Jau šeštadienio vakarą sulaukėme pirmųjų klausimų, kas ten iškrito pro langą. Jų būta ir kitom dienom, bet jau apipinta įvairiomis versijomis. Žmogaus sveikata ir gyvybė yra itin jautrios temos, tad informaciją kruopščiai tikrinome net kelis kartus.

   Pirmiausia stebėjome tiek Vilniaus apskrities policijos, tiek Policijos komisaro pranešimus. Ten nieko nebuvo. Tad natūralu, kad imta abejoti pranešimų teisingumu. Kartais būna, kad tokie pranešimai pasitvirtina, kartais paaiškėja, kad tai tik žmonių kalbos.

   Tad nuspręsta pasiklausti tų, kurie tokios nelaimės atveju būtų kviečiami pirmiausiai – Širvintų rajono policijos komisariato pareigūnų. Prašėme nedaug, patvirtinti arba paneigti turimą informaciją. Tad ir atsakymas kuklus.

   Komisariato vardu mums atsakė bendruomenės pareigūnė Olesia Fedotova: atsakydami į Jūsų paklausimą,  informuojame, kad 2022 m. lapkričio 12 d. 16 val. 46 min. gautas pranešimas, kad Širvintose, iš daugiabučio 3 aukšto namo pro  langą iškrito moteris (gim. 1975 m.).  Medikų brigada, sužalotą moterį išvežė į ligoninę. Įvykio aplinkybės tikslinama.”

  Nespėliokime, kas ir kaip įvyko, palikime tai pareigūnams aiškintis. Tik kaskart vis norisi sau ir aplinkiniams priminti – būkime dėmesingi vieni kitiems. Dėl visa ko pridedame ir pagalbos  numerius, kad juos rastų tas, kam labai reikia.