,,Bočių” moterys Ukrainos kariams numezgė kojinių

  Švenčiant Trijų Karalių šventę Regina Ambrazienė visus supažindino su Širvintų ,,Bočių” bendrijos suorganizuota akcija ,,Numegzk kojines Ukrainos kariams”. Prie šios akcijos prisidėjo 25-ios ,,Bočių” moterys, kurios iš viso numezgė 51-ą porą vilnonių puskojinių ir dvi poras pirštinių. Čiobiškietė Janina Piškinienė prisidėjo prie mūsų akcijos ir padovanojo 5-ias poras puskojinių.

     R.Ambrazienė nuoširdžiai padėkojo visoms moterims prisidėjusioms  prie šios akcijos. Ištarus nuoširdų ,,Ačiū” visoms darbščioms moterims buvo įteikta po rožę. Mezgėjos įamžintos nuotraukoje.

Bronės Matiukienės, Danutės Murauskienės ir Danutės Janušienės puskojinės numezgtos su Lietuvos simbolika. B.Matiukienė į savo puskojines įdėjo ir dovanėles.

  Į išsiuntimo dėžes įdėtas ir nuoširdžiai parašytas laiškas Ukrainos kariams. Prie šio laiško rašymo prisidėjo Vladas Jablonskas, Ana Geigalienė ir Aleksandras Antipenkovas. Laiškas parašytas ukrainiečių kalba. Išversti į ukrainiečių kalbą padėjo Lietuvoje gyvenantys ukrainiečiai.

  Šiuo metu, kai skaitysite apie akciją, kojinės jau yra vežamos kariams ir greičiausiai jau kirtusios Ukrainos sieną.

LPS ,,Bočiai” Širvintų bendrijos informacija