Pristatome Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus iškeltus kandidatus į tarybos narius. 10

  Pristatome Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus iškeltus kandidatus į tarybos narius 2023 m. kovo 5 d. savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose pagal reitingavimo sąrašą.

Nr. 10 sąraše –  Kęstutis Gečys

  Jeigu būsiu išrinktas į rajono savivaldybės tarybą, pažadu sąžiningai dirbti Širvintų krašto žmonėms, dirbti, kad kiekvienas žmogus jaustųsi gerbiamas ir būtų savo krašto šeimininku.

  Atsakingai atstovausiu savivaldybei valdžios ir valstybės institucijose, sprendžiant rajonui aktualius klausimus. Remsiu iniciatyvas investuoti į kaimo bendruomenių verslumo ir lyderystės projektus. Būsiu pasiruošęs stiprinti vietos savivaldą, siekiant pilno seniūnijų savarankiškumo. Žmonėms reikia dėmesio, reikia išklausyti, kartu pasidžiaugti, tartis ir kartu ieškoti sprendimų. Todėl svarbu, kad miesto ir rajono valdymas būtų ūkiškas, būtų girdimos visos pusės.

   Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus informacija

  Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus informacijaPolitinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-32.