Dažų namui pasirinkimo gairės

  Renkantis tiek dažus skirtus vidaus apdailai, tiek tokius, kurie dekoruos namo fasadą – svarbu skirti kuo daugiau dėmesio smulkmenoms, kad pavyktų rasti tuos, kurie Jums labiausiai patinka. Esant tokiai plačiai pasiūlai bene kiekvieno poreikiai bus patenkinti. Tik renkantis svarbiausia yra patikima, laiko patikrinta kokybė, kuri dažniausiai yra papildomas saugumo garantas.

  Susipažinti su dažais ir įsigyti juos galite https://www.bauen.lt/ prekybos vietoje internetu. O kokius aspektus reikia įvertinti, kad paieškos būtų vaisingos ir džiugintų rezultatu?

Kas bus dažoma?

   Priklausomai nuo to, koks paviršius bus dažymas, reikia ir tam tikro tipo dažų. Nuo tokių, kurie dažniausiai tinkami fasadų arba lauko baldų dažymui, iki tokių, kurie dažniausiai yra naudojami namų sienų dekorui. Ne veltui tokie tipai yra. Gal namų sienas ir bus galima dažyti lauko dažais, tačiau jos dažniausiai neatrodys gražiai, o metų eigoje tas skirtumas matysis itin ryškiai.

Kainos aspektai

  Taip pat siūlome susipažinti su kainomis, kurios yra labai įvairios. Jas geriausia yra pamatyti internete. Nepamirškite, kad perkant internetu galima greičiau pamatyti ir akcijas, kurios tikrai vertos Jūsų laiko bei dėmesio.

Gamintojo niuansai

  Ar verta plačiau domėtis gamintoju? Tikrai taip. Ypač dėl to, kad galima rasti žmonių, kurie jau išbandė vieno arba kito gamintojo produkciją, atsiliepimus. Esame tikri, kad kitų nuomonės gali padėti kur kas greičiau rasti tai, kas Jums tiks labiausiai.

Spalvų paletė

  Šiuo metu dažų spalvų gama yra tikrai labai plati, tad kiekvieno poreikiai, kad ir kokie jie yra, tikrai bus patenkinti.

Blizgumo lygmuo

  Galiausiai, dažai taip pat kinta ir savo blizgumo lygiu. Šiuo metu dažniausiai dažai yra klasifikuojami pagal 6 blizgumo lygius:

  • Visiškai blizgus 90-100;
  • Blizgus 60-89;
  • Pusiau blizgus 30-59;
  • Pusiau matinis 11-29;
  • Matinis 6-10;
  • Visiškai matinis 0-5;

  Gražūs namai yra tokie, kurie Jums labiausiai patinka, kuriuose yra gera būti. Svarbu, kad tiek tinkama spalva, tiek kiti komponentai atitiktų Jūsų poreikius. Dėl to reikia kuo mažiau dėmesio skirti madai, tačiau rinktis tokius dažus, kurie labiausiai tinka ir patinka Jums. Tai visada turi būti prioritetas.

Užsakymas ŠS Nr. 23-08