Greta Paulauskaitė: muzika man yra atsipalaidavimo veikla, kuri mane ramina

  Širvintose nuaidėjus jaunųjų talentų konkursui, norime pasidžiaugti jaunais žmonėmis, kurie muzikuoja, aktyviai dalyvauja renginiuose rajone ir net už jo ribų. Būtų smagu, jei skaitytojų pagalba rastume antrosios vietos nugalėtojas Gustę Kojytę ir Laurą Pažusytę (laukiame kontaktų, jei žinote). Jau pakalbinome ir pirmosios vietos nugalėtoją Tadą Imbrasą (jo pasakojimu pradėsime kitą savaitę). Na, o šiandien kalbiname trečiosios vietos laimėtoją Gretą Paulauskaitę:

-Greta, kada pradėjai dainuoti. 

-Dainuoti pradėjau dar vaikystėje. Paskui užsinorėjau gitaros, tad tėvai man ją nupirko. Kaip dabar pamenu, savo pirmąją gitarą, ji buvo su labai kietomis stygomis, nuo kurių net pirštai kraujuodavo, po to atsibodo, pamečiau ją… Tada ir vėl paėmiau į rankas. Pradėjau brazdinti pirmuosius akordus, o metams bėgant atsirado ir pirmos dainų eilutės.

-Ką tau reiškia muzika?

-Muzika man yra atsipalaidavimo veikla, kuri mane ramina, taip pat labai didelis hobis.

-Kokia muzika patinka?

-Klausytis muzikos patinka įvairios: nuo popso, repo net (!) iki metalo… Bet atlikti labiau patinka lėtas, lyrines dainas.

– Ar su muzika sieji savo ateitį? 

-Apie muziką ateityje vis pagalvoju, bet bijau, kad kasdienybėje ji atsibos… Rutina manęs nevilioja, mėgstu muzikuoti laisvu metu.

-Kas paskatino dalyvauti konkurse?

-Dalyvauti šiame konkurse gavau pakvietimą, o man sutikus palaikė artimieji.

-Ką tau duos ši sėkmė?

-Ši sėkmė man duos neužmirštamus įspūdžius ir labai daug gerų emocijų. Ir, galbūt, atvers duris naujoms galimybėms.

-Dėkojame Gretai, kad po konkurso, prieš skubėdama į darbą, rado minutėlę “Krašto žinių” skaitytojams. Lai pildosi visos Gretos svajonės. Siek savo tikslų.

Nuotraukos iš Gretos Paulauskaitės asmeninio albumo