Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus rinkiminė programa. 2 dalis

  Jau pristatėme Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus iškeltus kandidatus 2023 m. kovo 5 d. Savivaldybių merų ir tarybos narių rinkimuose. Partijos rinkiminis numeris – 7

  Taip pat jau supažindinome su keletu mūsų skyriaus rinkiminės programos skyrių. Pasižiūrėti galite Čia……

  Šį kartą supažindiname dar su keletu iš jų – “Švietimas” ir “Medicina”

  Jau netrukus pristatysime ir kitas sritis. Sekite, dalinkitės. Jei Jums tinka tokios vertybinės nuostatos, junkitės prie mūsų.

  Primename, kad kiekvieną pirmadienį nuo 17 iki 19 val. galime pasikalbėti Jums rūpimais klausimais, plačiau aptarti programines nuostatas. Mus rasti galite Vilniaus g. 77, 3 a., telefonas pasiteiravimui – 8 65 66 44 99, registracijai ar pageidavimui susitikti su konkrečiu kandidatu – 8 620 85717, klausimus kandidatui į merus galite taip pat užduoti tel. 8 614 88641

PROGRAMA

Švietimas

– užtikrinsime proporcingai tinkamą, pagal vienodus kriterijus taikomą švietimo įstaigų finansavimą iš Savivaldybės biudžeto.

– sieksime, kad paslaugos būtų prieinamos tiek fiziškai, tiek finansiškai – vaikai turėtų galimybes lankyti jiems reikiamus būrelius, ikimokyklines ugdymo įstaigas nuo 2 metų.

– skirsime stipendijas rajone trūkstamų pedagogikos ar pagalbos mokiniui specialistų studijas pasirinkusiems ir mūsų rajono švietimo įstaigose dirbti pasiryžusiems studentams. Naujai atvykusiems į mūsų rajoną specialistams suteiksime pagal poreikį būstą arba dalinai kompensuosime kelionės išlaidas.

– didinsime mokytojo prestižą. Skirsime premijas mokytojams, kurių paruošti mokiniai garsina Širvintų rajoną.

– skatinsime mokymo įstaigas, verslą ir savivaldybės administraciją kurti bendrus projektus.

Medicina

skirsime stipendijas medicinos studijas pasirinkusiems ir mūsų rajone dirbti pasiryžusiems studentams.

– sieksime įkurti mūsų rajone reabilitacijos centrą.

– organizuosime mobilaus medicinos punkto, medicinine įranga aprūpinto automobilio išvykas į rajono gyvenvietes pagal iš anksto nustatytą grafiką.

– kiekvieną seniūniją aprūpinsime skubios pirmosios pagalbos aparatu – defibriliatoriumi.

– didelį dėmesį skirsime rajono gyventojų sveikatingumui ir sporto renginių organizavimui.

Politinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-46