Skelbiame akciją „Kas už švarų Širvintų rajoną?“

   Pažeidėjai žinomi – kviečiame prisistatyti į Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyrių. Jūsų laukia bauda!
   O matydami, kad viešinti pažeidimus – turbūt viena geriausių pamokų ir prevencijos priemonių, skelbiame akciją „Kas už švarų Širvintų rajoną?“
   Vaizdo kameros rajone vėl ir vėl fiksuoja pažeidimus. Statybinės ir buitinės atliekos verčiamos į kapinių konteinerius, net atvežamos su taksi, šiukšlynais tapo autobusų stotelės.
  Prašome gyventojų nesitaikstyti su šiukšlinimu, atliekų nerūšiavimu ir kitais pažeidimais, o juos pamačius – fiksuoti. Jūsų vaizdo įrašų ar nuotraukų laukiame asmenine žinute Širvintų rajono savivaldybės Facebook paskyroje (anonimiškumas garantuotas). Akcijos dalyvių laukia simbolinė Širvintų rajono savivaldybės padėka.
  Atkreipiame dėmesį, kad kapinių konteinerių aikštelės yra stebimos vaizdo kameromis, o autobusų stotelėse veikia kilnojamos vaizdo kameros.

5 thoughts on “Skelbiame akciją „Kas už švarų Širvintų rajoną?“

  • 2023-08-02 at 16:28
    Permalink

    Kodėl pirmiausiai nesiaškinamos priežastys dėl ko šitas vyksta? Matomai kažkas netvarkoje yra su šiukšlių išvežimu rajone. Nuotraukose matosi perpildyti šiukšlių konteineriai.
    O geriausiai baudą uždėti? Tada ir pinigų bus biudžete ir žmogus prisimins ilgam, bet padėtis nesikeis.
    O autobusų stotelėse, tai ir norisi prikrauti šiukšlių. Pasižiūrėkite, kaip jos atrodo. Suoliukai, iškabos sulūžusios, nutrūšusios (išskyrus miestą, ypatingai miesto centrą).
    Įdomu kas baudą mokės už ąžuolo. kuris egzistuoja prie savivaldybės pastato, numarinimą?

  • 2023-07-31 at 09:17
    Permalink

    Ai, nereikia kiekvieną iniciatyvą suvaryti į negatyvą. Net labai gerai, kad ragina gyventojus įsitraukti į visuomeninę veiklą. O Jūs norėtumėte, kad net ir čia viską reguliuotų vienas asmuo?

  • 2023-07-31 at 09:03
    Permalink

    Nostalgija. Raudonas kampelis, fabriko susirinkimas. Svarstomi alimenščikai, kurie neišlaiko savo vaikų, ir draugovininkams pakliuvę skaidriosios naikintojai

  • 2023-07-31 at 08:53
    Permalink

    Dėti į feisbuką nuotraukas reiktų labai apgalvotai.
    Buvo spaudoje straipsnis apie automobilių pažeidėjus, kuriame rašoma, kad viešai talpinti foto ar video su pažeidėjų automobilio numeriais negalima. Keistai atrodo, bet tokie įstatymai

  • 2023-07-31 at 08:08
    Permalink

    O kaip su asmens duomenų apsauga ir nekaltumo prezumpcija? Ar savivaldai viskas galima?

Comments are closed.