Nei žvyno, nei uodegos!

   Širvintų socialdemokratai myli visus rajono žvejus, todėl nusprendė jų pomėgį padaryti kiek patogesnį.

   Jau dabar keliose vietose žvejai gali naudotis Širvintų socialdemokratų suręstais suoleliais, Vietų, saugodami žvejų paslaptis, išduoti negalime, bet jei norite, kad toks suolelis būtų ir jūsų pamėgtoje vietoje, tiesiog parašykite mums laišką lsdp.sirvintos@gmail.com ir mes pasistengsime, kad jums sėdėti būtų patogiau.

   Žvejybos vietas ir būdus pažadame laikyti kuo griežčiausioje paslaptyje

Širvintų socialdemokratai

 

3 thoughts on “Nei žvyno, nei uodegos!

  • 2023-08-18 at 15:42
    Permalink

    Socialdemokratai, pažiūrėkite į Regionų partijos narę Živilę pinskuvienę. o jinai, tai duoda, Kam jai reikia dirbti Širvintams. Jai reikia reklamos per visą Lietuvą.
    ‘Plastikinės’ operacijos, kostiumėliai, televizijos (jau su lova}, bažnyčios, nuotraukos beveik nuogos iš atostogų (nuotraukos pagal buvusią veiklą). Su ta lova siūlyčiau nuotrauka pasidaryti Širvintų turguje, kur jos darbo metais paliktas bardakas arba automobilių stovėjimo aikštelėje prie poliklinikos, arba ligoninėje. O kur gyvenamųjų namų renovacija? Matomai tiek priimta kreditų, kad daugiau nieko negalima vykdyti.
    Kas padaro iš širdies ir suoliuką Širvintams, jau daug. Ačiū!
    O jeigu Širvintų rajone įsivyrautų draugiškumas, bendras darbas, tarpusavio supratimas, bendradarbiavimas, tai būtų puikus pasiekimas. Bet aš abejoju tuo, kadangi nuo 2015 m. buvo šios savybės naikinamos.

  • 2023-08-16 at 22:10
    Permalink

    Kaziuko turgus…

  • 2023-08-16 at 16:51
    Permalink

    …..cirkas….

Comments are closed.