Būk pirmūnas!

Širvintų socialdemokratai tęsia savo tradicinę kasmetinę akciją „Būk pirmūnas“.

   Šiais metais, prieš mokslo metų pradžią, Širvintų rajono savyvaldybės tarybos LSDP frakcijos nariai Anna Kuznecovienė ir Saulius Voveris aplankė geriausius mūsų jaunuosius draugus iš Vileikiškių vaikų dienos centro „Lašelis“. Su jais mus sieja ilgametė draugystė, šie vaikai yra nepamainomi pagalbininkai tradiciniuose mūsų miškasodžiuose.

Sužinoję kur vykstame, mūsų partijos skyriaus bičiuliai buvo itin dosnūs – visas dovanotas kanceliarines priemones, kuprines ir visus kitus reikmenis ne taip paprasta buvo ir sunešti… Ačiū, bičiuliams!

Didelis AČIŪ už ilgametę draugystę ir bendradarbiavimą dienos centro geriesiems vadovams Irenai ir Zenonui. Žinoma, ne ką mažesnis AČIŪ ir jauniesiems mūsų draugams. Mes pažadame, kad dar jus nustebinsime… 🙂

Gerų, sėkmingų ir žiniomis turtingų naujųjų mokslo metų!

Širvintų socialdemokratų informacija

Video rasite čia

 

 

 

 

12 thoughts on “Būk pirmūnas!

  • 2023-08-25 at 22:26
    Permalink

    Keistai atrodo, kai kaltinami rinkėjai. Viskas juk pačių partijų rankose. Nepadarote namų darbų, bet norite, kad rinkėjai neštų balsus. Suformuokite išties dideles aktyvių žmonių komandas, eikite į žmones, nuoširdžiai domėkitės ko jiems iš tikrųjų labiausiai reikia (o ne ką jūs manote, kad jiems reikia) ir spręskite jų problemas, kelkite idėjas spaudoje ir taryboje, aktyviai dalyvaukite visuose viešuose renginiuose – neatsiginsite rinkėjų dėmesio.

  • 2023-08-25 at 21:00
    Permalink

    Tada, kai VISI eisime balsuoti ir neparsiduosime už maišelius, dirbtinę šypseną ar pažadą būti įdarbintu valytoju ar gėlių laistytoju, o balsuosime pagal sąžinę.

  • 2023-08-25 at 13:45
    Permalink

    Rajono galva – merė. Jinai turėtų gerą pavyzdį rodyti. Nežadėti priimti į darbą, nedalinti maišelius, kadangi tokiame maišelyje įdėta būna smulkmena. Jos turėtų mąstymas, kalbos, veiksmai būti normalūs ir atsakingi. Šito nėra.
    Kada sulauksime rimto mero?

  • 2023-08-25 at 12:54
    Permalink

    Atsiprašau, bet, jei jau kalbame apie idėjas, tai idėjų badas vienodai liečia visas be išimties partijas. Šiais metais turėjome 2 dideles problemas rajone – vėjo jėgainių ir medicinos įstaigų pertvarką. Kuri rajono partija rašė analitinius straipsnius apie vėjo jėgainių pliusus ir minusus, ieškojo kompromisinių variantų? Kuri partija išdėstė medicinos įstaigų sujungimo esmę ir naudą/žalą, ją įgyvendinus?

  • 2023-08-25 at 12:40
    Permalink

    Dovanėlės rodo idėjų nebuvimą ir visišką politinį neįgalumą. Kai tik socdemai opozicijoje, taip ir įrankinės socdeminės profsąjungos streikuoja. O streikuoti reikia prie tų seimūnų, kurie nepalaiko teisingesnės mokesčių reformos. Nėra reformos, nėra pinigų ir nėra atlyginimų didinimo. Man nei kiek negaila pedagogų.

  • 2023-08-25 at 11:16
    Permalink

    Yra… kišeniniai pedagogai.

  • 2023-08-25 at 11:05
    Permalink

    Tai pedagogai netrukus žada eiti streikuoti dėl mažų atlyginimų. Kadaise pedagogams buvo žadėti atlyginimai 1,3 karto didesni nei šalies atlyginimų vidurkis. Apgavo. Kažin ar rajono pedagogai prisijungs.

    Delfi: “Streikuoti suplanavusi švietimo darbuotojų profsąjunga oficialiai traukiasi iš derybų su ministerija”
    delfi.lt/news/daily/lithuania/streikuoti-suplanavusi-svietimo-darbuotoju-profsajunga-oficialiai-traukiasi-is-derybu-su-ministerija.d?id=94275185

  • 2023-08-25 at 10:56
    Permalink

    Ką iš esmės sprendžia šis žaidimas? O gi NIEKO. Tai, tik rodo supuvusią švietimo sistemą. Pirmiausia, patys pedagogai turi garsiai kalbėti apie visus švietimo reikalus, savaime niekas nepasikeis. Tik tyli, kenčia ir dejuoja

  • 2023-08-25 at 10:53
    Permalink

    Čia pavydas ar kas? Pagal kokį įstatymą yra draudžiama partijoms, jų nariams vaikams ir vaikų organizacijoms teikti dovanas? Juo labiau, kad dar net nepriešrinkiminis periodas. Kiek pamenu, socialdemokratai kiekvienais metais prieš rugsėjo 1 daro tokią akciją.

  • 2023-08-25 at 10:26
    Permalink

    O nuo kad bent už menkiausio tušinuko padovanojimą bus baudžiamoji atsakomybė ir skyriaus veiklos stabdymas?

  • 2023-08-25 at 10:06
    Permalink

    Graži akcija.

Comments are closed.