Kalba ekspertas. Vėjo jėgainių keliama grėsmė paukščiams.

   Gamtininkas, rašytojas, radijo laidų vedėjas SELEMONAS PALTANAVIČIUS kviečia neignoruoti vėjo jėgainių keliamos grėsmės paukščiams. Taip pat ragina aplinkos ministrą, Lietuvos Respublikos vyriausybę ratifikuoti tarptautinius dokumentus, direktyvas, kurios galėtų padėti sureguliuoti darną tarp vėjo jėgainių ir gyvosios gamtos.

One thought on “Kalba ekspertas. Vėjo jėgainių keliama grėsmė paukščiams.

  • 2023-11-21 at 18:28
    Permalink

    Nu va, kaip “gražu”.
    Taip, gražiai, ypatingai gražiai, tik kaip jis vienas moka, pakalbėjo Selemonas Paltanavičius.
    Bet aš ne apie tai. O apie tai, jog buvo įtarimų, kad šiuo asociacijos judėjimu būtinai pasinaudos Rusijos mylėtojai. Ir išties, kokius komentarus viešai matome asociacijos feisbuke?

    Cituoju: “Ir saules baterijos nerai gerai paciai saulei. Vejo jagaines visi sie brudai isdarko naturalios energijos tekejima( nes viska yra ENERGIJA, to mklose nemoko!!) ir visos antenos 5G, kurios skleidzia magnetines bangas, visi chemtreilai ( purskiami is lektuvu), kuriems dauguma vis dar akli. Visai tai zaloja mus, musu planetos atmosfera , faunos gyvenima. Prisiminkite , kad elektra ir visi istekliai yra globalistu rankose ir del tu technologiju niekas nemazins kainu – tai apgaule spastai!
    Laikas keltis Milzinai, ilgam buvote uzmigdyti”

    Autorė, aišku, užsimaskavusi po netikru vardu ir pavarde. Atsidarau teksto autoriaus feisbuką. Neapsirikau – gausu rusiškų tekstų. Na ir prašau, vyšnia ant torto: įdėtas “garsios” Rusijos mylėtojos Erikos Švenčionienė, kuri, kaip skelbia spauda, viešame renginyje padėkojo Rusijai už karą, tekstas.

    Viskas visiems čia normalu? Ir jokių komentarų po minėtu tekstu, jokio atsiribojimo nuo panašių žmonių ir tokio turinio komentarų. Gal dar sureaguos, bent po šito komentaro. Žiūrėsime

Comments are closed.