„Atžalyno” progimnazija – uždara ir saugesnė!

TUŠKEVIČIENĖ
   Pasklidus žiniai apie tai, kad narkotinės medžiagos jau pristatomos ir mūsų rajono mokiniams (keletą kartų jau prireikė ir medikų pagalbos), imta ieškoti būdų, kaip sutrukdyti šį nepageidaujamą reiškinį,
   Vienas iš siūlomų būdų – aptverti mokyklas ir padaryti jų teritoriją neprieinamą pašaliniams asmenims. Panašu, kad ledai pajudėjo. Socialiniuose tinkluose merė skelbia apie planuojamą “Atžalyno” progimnazijos teritorijos aptvėrimą. Kartu informuojama, kad bus atnaujinama vaizdo kamerų sistema, perkamos papildomos kameros.
   “Sprendimai, skirti mokinių saugumui, žalingų įpročių prevencijai, pagalbai mokytojams, klasių vadovams, administracijai, tėvų ramybei. Šiandien būsimus darbus aptarėme su „Atžalyno“ progimnazijos direktore Jūrate Stankevičiene.” – rašoma pranešime.
Tiesa, kol kas nėra informuojama, kada tokia tvarka bus įvesta. Taip pat nepranešama ir apie kitas rajono mokyklas.
   Kaip manote, ar tvoros ir kameros padės apsaugoti mūsų vaikus nuo šios žalingos pagundos?

9 thoughts on “„Atžalyno” progimnazija – uždara ir saugesnė!

  • 2023-11-22 at 13:29
    Permalink

    Na jei tai tai pusę velnio , geriau nei kaliniai

  • 2023-11-22 at 12:52
    Permalink

    Gal kartais tai?

    Atsižvelgiant į investicinį projektą, Širvintų rajono savivaldybės administracija planuoja įgyvendinti projektą „Bendruomeninių apgyvendinimo bei užimtumo paslaugų asmenims su proto ir psichikos negalia plėtra Širvintų rajone“, kurio metu bus įkurti grupinio gyvenimo namai.

  • 2023-11-22 at 12:05
    Permalink

    Mieli Širvintų krašto žmonės.. O dabar: Mieli Lietuvos žmonės.. Ko jūs norit iš živiliuko?Savo vaidmenį suvaidinot, išleidot į areną veikėją su pažeista psichika ir skinat vaisius.Teisus monsinjoras Krivaitis buvo sakydamas,kad mažai protingų beliko.

  • 2023-11-22 at 11:46
    Permalink

    O kodėl tik šią mokyklą tveria? Tai visas rajono aptverkim

  • 2023-11-22 at 11:21
    Permalink

    Šitoks srautas vaikų ten praeina, jei tai tiesa ir tvoros nepadės. Jei pasitvirtins gandai jau geriau vaiką leisiu į musninkus nei į mokyklą šalia galimai nusikaltėlių namų.

  • 2023-11-22 at 10:56
    Permalink

    Komentatoriai, jus čia rimtai??????? Keista, o gal merė net nežino apie statybas? Bet juk baigiasi ruduo ir visi lapai su merės žinia nukrito o Širvintų šilumiečių išvežami 🙂 Negi be jos žinios kažkas drįso statyti neaišku kam skirtą pastatą. Brangioji mere, visada į viską reaguojate žaibo greičiu, laukiame reakcijos . Patvirtinkite ar paneikite sklandančias kalbas.

  • 2023-11-22 at 10:50
    Permalink

    Ir aš girdėjau tokias kalbas. Ir vis labiau tuo tikiu. Juk mūsų rajone kas bevyktų viskas ištransliuota visais įmanomais būdais, o dabar statomas nemažas pastatas ir tyla. Gal bijoma viešinti kad nekiltų gyventojų pasipriešinimas. O poto bus šaukštai po pietų. Žinau kad skaito ir merė ir jos svita KŽ, atsakykite ką slepiate.

  • 2023-11-22 at 10:46
    Permalink

    Ir nuo ko gi tuos vaikus saugos? Tai gal tiesa kad šalia statomas namas bus apgyvendintas kaliniais? Žmonės kalba , bet jei tai tiesa tai ar tinkama vieta tokiems žmonėms šalia mokyklos?

  • 2023-11-22 at 09:17
    Permalink

    Policija turėtų pradėti geriau dirbti

Comments are closed.