10 thoughts on “Širvintų Kalėdų karalystėje įžiebta pagrindinė eglė

  • 2023-12-06 at 20:21
    Permalink

    Živilė pasikvietė KK2 žurnalistę, kad pagirtų eglutę. O prie eglutės buvo sukviesti savi žmonės, kurių arba artimųjų žmonių darbo užmokestis priklauso nuo jos. Ir pagyrė. Kodėl nekvietė žurnalistų eglutės įžiebimo metu? Nes žinojo, kokia audra būtų pasikėlus prieš ją.
    Jau šiandien Živilė sprendžia Lietuvos problemas, o ne Širvintų rajono gyventojų problemas.
    Vėl KK2 randasi. Įdomu kas jai analizių lenteles daro su skaičiais. Ir kiek mes išleidžiame pinigų tokiems dalykams?
    Živile, grįžk iš prabangaus Vilniaus, iš socialinių tinklų į realybę ir dirbk Širvintams.
    Įdomu, kiek Širvintų rajono išsilavinę, darbštūs, talentingi, protingi, mąstantys žmonės bus laikomi asilais? Kada baigsis Živilės melas?Kaip nusibodo?

  • 2023-12-06 at 16:53
    Permalink

    Marijonui ats.: prieš bandant kažką atvaizduoti komentare – pasistenk…

    Pradėjo gauti gyventojai sąskaitas už renovaciją. Baisu, kokios sumos. Gyventojai turi mokėti palūkanas bankui dėl to , kad kažkas negalėjo laiku užbaigti renovacijos? Kas dėl to kaltas? Prieš klykiant per televizijas ir portalus, kaip gerai rajonas tvarkosi, reikia išsiaiškint, ar tikrai viskas taip gerai? Ar gyventojai tikrai geranoriškai sutiks mokėti bankui palūkanas už kažkieno aplaidumą ir tinginystę, nenorą dirbti rajono žmogui?
    Nereikia išleisti 50000 eur eglei, nereikia užsidėti karūnų, nereikia įsivaizduoti, kad esi visagalis prieš į dugną einančią visuomenę, kad suprastum, jog protingų, išsilavinusių žmonių vietas užėmę neraštingi, ciniški aferistai , kuriems vidurinioji ir žemesnė klasė yra tik skuduras nusivalyti ir išmesti užglaistant savo klaidas.

  • 2023-12-05 at 19:17
    Permalink

    Žiūriu veidaknygėj. Merė su tašiukais apdovanoja miesto tvarkdarius. O kodėl tuk juos? Jie algą gauna. O kiek žmonių dirba dėl rajono be algų? Saviveiklininkai, savanoriai, policijos rėmėjai. Ir jiems tik popierinės padėkos. Kuo geresni šiluminininkai? A?

  • 2023-12-05 at 12:41
    Permalink

    Kas mėgsta prabangą, blizgučius, tinka. Ir nuomos paslaugos samdomos ir dar ne iš savo uždirbtų 50 000 Eur. Aš dar kiekvienam kaime prikabinčiau blizgučių. Žmonės juk tuo džiaugiasi.
    Blizgučiai juk ima pirmą vietą. Karalienė būtų aukštam lygyje. Kaip nuobodu.

  • 2023-12-03 at 13:05
    Permalink

    Išvežami iš rajono su suvenyrais maišeliai Živilei padėjo, kadangi ant suvenyrų užrašyta merė Živilė Pinskuviemė (asmeniškai), o ne Širvintų rajono savivaldybės administracija.
    Kas kontroliuoja savivaldybės socialinę paskyrą, kadangi kiti komentarai ištrinami, o lieka tik tie, kurie turi turinį dėl Živilės garbinimo.
    Mokesčius surenka – privalome mokėti. o 50 000 Eur blizgučiams jokio leidimo nereikia. O tai padaryti labai paprasta; įmonę pasamdome, jinai viską padaro, o paskui lieka tik Živilei girtis savo karalyste.
    Iškviečia savo draugus KK2. Ši laida yra ŠOU laida, tai jinai pašiepia viską. Ir mūsų rajonas jau tapo juokdarių rajonu dėka KK2, Janutienės, Rūtos laidas. O tai padarė Živilė, kviečiasi.

  • 2023-12-03 at 02:20
    Permalink

    Matyt, žmonės jau nenatūralūs, prisiuostę ir prisivalgę mikroplastiko, prisidėję ir prisileidę jo į save. Todėl jiems ir nebereikia nei natūralios eglės, nei jos kvapo, nei spalvos.

  • 2023-12-02 at 19:47
    Permalink

    Blemba kaip nervina tie eglės turistai.
    Kas man iš to, kad jų čia prigūžėjo iš kitų rajonų? Šeštadienio vakarą Širvintose reik stovėt kamščiuose.

  • 2023-12-01 at 19:23
    Permalink

    Nei Živilė, nei jos komanda eglės nepuošia, o eglė puošė įmonė. Tik rajono gyventojų niekas neklausė, kiek skirti pinigų eglės papuošimui, Živilė dosni ir jai pinigų negaila savo reklamai. Ir jai kol kas sekasi tai daryti.
    Man labiau patinka Širvintų ligoninė. Joje esantys suplyšę baldai (sostų nėra), Širvintų turgus (prabangūs prekeivių kioskai, paremti lazdomis, Autobusų parko pastatas (gerai, kad nors vieną pastato sieną Pinskus pagrąžino savo sveikinimu. Taip pat patinka kita miesto dalis nei miesto centras, kur daug blizgučių. Kaip būtų gerai jeigu viso rajono gyventojus džiugintų rajono valdžia su darbais, kurie didina pridėtinę vertę, skatintų verslą, teiktų verslui vienodas sąlygas, suteiktų finansinę pagalbą, mažintų paslaugų kainas.
    Velniop visus blizgučius!!!!!!!!! Kur natūrali eglė, naturalūs žmonės????

  • 2023-12-01 at 13:59
    Permalink

    Puikus renginys, nuostabi eglė, šaunuolė merė ir jos komanda.

  • 2023-12-01 at 13:08
    Permalink

    O kur gi Sniego karalienė?!

Comments are closed.