KIETAI VIRTI nutraukė rekordinę komandos KAS TIE JIE pergalių seriją

   Šį antradienį protų mūšių fronte įvyko esminis lūžis. KIETAI VIRTI armijų grupė, palaikoma vietinių šaulių ir kitų partizanų, pakilo į lemiamą šturmą, kad užimtų, atrodė, neįveikiamą KAS TIE JIE divizijos ginamą „Čempionų“ fortą. KIETAI VIRTŲ štabas strategiją sudėliojo tobulai ir jie dabar yra šio garbingo titulo savininkai. Tiesa, neaišku ar ilgai, nes, turimais žvalgybos duomenimis, rengiama kontrataka…

  Bet tai bus aišku po savaitės, o šį antradienį Arvydo Dačkos (ne)taikos premija – jų rankose (ar virtuvėje?). Be to, tarpkaiminė BRIEDIS MIŠKE vardo savo krašto pažinimo ir žemėlapių išmanymo premija irgi jų kišenėje. Pasinaudoję KIETAI VIRTŲ manevrų jiems duota laisve ir paskelbę visuotinę mobilizaciją KOVOTOJAI taip pat sidabrinį pergalės šokį šoko ir pergalės dainas dainavo ant KTJ aplamdytų kaulų. Šaunuoliai! Tai tikri kareiviai, kurie parodė, kad kovoja iki pat galo. Sužavėti pergalės daina „Dermės“ šalies gyventojai jiems įteikė savo garbingą apdovanojimą, o „Draustuko“ prizų fondas – tokį kaip ir beveik medalį.

  KAS TIE JIE pirmame etape gavo tokį konkretų nokdauną ir, nors ir stengėsi, nesugebėjo atsikovoti prarastų pozicijų. Už pastangas gavo bronzą (gal savo šlovės paminklui?). Vis tik Slapto rėmėjo ir Fortūnos gailestingumo dėka KTJ gavo naują aprangą.

  DERMĖS šalies šturmo būriams pritrūko tik kelių sėkmingų atakų, kad ir jie būtų įveikę KTJ tvirtovę, bet „vos vos“ nesiskaito…

  Tradiciškai gera nuotaika pasižymintys RAUDONO VERŠIO federacijos pulkai kovėsi garbingai, nors kiek ir pavirkaudavo dėl sunkių karo sąlygų, bet kare kaip kare.. Feldmaršalo Arvydo vedamos visai jau aptrupėjusios BOKŠTO valstijų pajėgos irgi vertos pagyrimo už pastangas.

   Širvintų PGT keturių kantonų (Kantonas – Šveicarijos administracinis vienetas, skaitykite Maironį) pajėgos į mūšį metė ne tik savo išmintį, bet ir naują įvaizdį. Įvaizdis tikrai geras, tą įvertino ir „Draustuko“ prizų fondas. O TURBULENCIJA vėl grįžo į tarpžemyninę protų mūšių areną ir, galbūt, ruošiasi įrodyti, kad irgi moka šturmuoti ir prisimena pergalės dainas.

  Tai štai tokie dalykai vyksta „Lelijos“ arenoje, susitinkame po savaitės ten pat ir tuo pačiu metu! PS. Šachmatininkai, tradiciškai, valanda anksčiau.