Ginklai savigynai – ką reikėtų žinoti?

   Natūralu, jog tam tikrais atvejais gali būti reikalingi ginklai savigynai. Ginklas gali praversti siekiant apsisaugoti nuo užpuolimo, pasikėsinimo į turtą, šeimą, namus. Su ginklu savigynai galima jaustis daug saugiau ir užtikrinčiau, nes niekada negali žinoti, kokia situacija kils ir ko laukti, ypač kuomet tenka saugoti kokį nors didesnį turtą. Kokie būna ginklai savigynai ir kaip juos išsirinkti sužinosite toliau skaitydami šį trumpą informacinį straipsnį.

Kaip išsirinkti ginklus savigynai?

  Susidūrus su pavojumi, kilus nenumatytai ekstremaliai situacijai reikia reaguoti staigiai ir imtis atitinkamų veiksmų. Dažniausiai net netenka panaudoti ginklo pagal tiesioginę paskirtį – jis puikiai suveikia kaip įrankis atgrasyti užpuolikus, tad kyla ne tokia didelė grėsmė, jog kažkas nukentės ar bus sužeistas.

  Ginklų pasirinkimas savigynai yra sudėtingas procesas, kuomet būtina galvoti ne tik apie savo poreikius, bet ir apie savigynos ginklų pasirinkimo reikalavimus. Reikia atitikti tam tikrus kriterijus, turėti išduotą licenciją ginklui. Svarbus šaunamojo ginklo tipas, kuris turi atitikti nurodytus reglamentus ir neviršyti nustatytų normų.

   Rinkdamiesi savigynos ginklą, pirmiausia atsižvelkite į jo tipą ir pritaikymą. Taip pat svarbu atsižvelgti į specifinius gynybos poreikius, t.y. kam šautuvas bus naudojamas – ar namų, ar seifo apsaugai, o gal kitiems asmeniniams poreikiams. Taip pat svarbu apgalvoti ginklo dydį ir gabaritus, kur jį geriausia laikyti, kaip paslėpti. Pagal tai ir pasirinkimas. Bet kokiu atveju, renkantis savigynos ginklus visuomet geriausia yra pasitarti su profesionalais.

Platus kokybiškų ginklų asortimentas

  Pas specializuotus tiekėjus rasite pačių įvairiausių ginklų skirtingiems poreikiams – medžioklei, sportui, savigynai. Skiriasi ginklų savybės ir efektyvumo lygis, patogumas naudojant. Geriausia savigynai rinktis tokius ginklus, kurie būtų nedideli, patogūs, lengvai naudojami, pavyzdžiui, rinktis tam tikrų rūšių pistoletą ar revolverį. Tai leis greitai sureaguoti į situaciją ir imtis staigių veiksmų savigynai.

   Sau tinkamą pasirinkimą specializuotų tiekėjų prekių lentynose atras tiek medžiotojai, sportinio šaudymo sportininkai, visi kiti, kuriems ginklai reikalingi savigynai. Tai ir profesionalius, ir bazinius poreikius atitinkantys šautuvai, pistoletai, dvivamzdžiai, graižtviniai ginklai bei daug kitų įvairių pasirinkimų pagal tipą ir ginklo dydį. Pasitarkite su ginklų ekspertais dėl sau tinkamiausio pasirinkimo.

   Metas apsirūpinti ginklais savigynai ir jaustis dar saugiau bei labiau užtikrintai! Plačiame ginklų asortimente rasite savo poreikius labiausiai atitinkančius ginklus, kurių galėsite įsigyti prieinamomis kainomis.

Užsakymas ŠS Nr. 24-16