Muzikos iššūkis. Ar išdrįsi?

  Renginys, kurio nebuvo ne tik Širvintose, bet ir Lietuvoje! Smagios užduotys, GYVA MUZIKA, puiki nuotaika: visa tai MUZIKINIS IŠŠŪKIS.
Muzikinis iššūkis – kas tai gali būti ir su kuo turėtų būti valgoma?
   Žaidimo (renginio) tikslas: suburti smagius žmones bei jų draugus, lengvame, paprastame, smagiame, azartiškame, muzikiniame, nuotaikingame renginyje. Suteikti galimybę parodyti save kitiems ir įveikti smagias ir linksmas užduotis bei iššūkius.
   Jei manote, kad tai renginys į kurį reikia ateiti ir pabūti – jis ne jums. Šiame renginyje reikės DALYVAUTI, jam ruoštis. Patogi avalynė pageidaujama 🙂
   Nėra ir taip paprasta čia papulti. Norint dalyvauti renginyje jums reikės padaryti kelis dalykus:
1. Paruošti ir atsiųsti organizatoriams 30-ies jūsų būsimos komandos mėgstamų dainų sąrašą (toliau – TOP30) ir nurodyti labiausiai patinkančią dainą iš organizatorių nurodyto dainų sąrašo (toliau – playlisto).
2. Pasirūpinti gera nuotaika.
Atlikus šias sąlygas būsite registruoti ir galėsite pradėti ruoštis renginiui. Belaukiant renginio jums reikės atlikti šiuos „namų darbus“:
1. „Gryna kopija“ – organizatoriai iš jūsų pateikto TOP30 atrinks vieną kūrinį (vaizdo klipą) kurį jūs turėsite „atkartoti“ (suvaidinti) – t.y. sukurti jo kopiją, nenukrypstant nuo originalo siužetinės linijos. Mažiausia vaidinimo trukmė – 2 minutės. Visą veiksmą atlikti turėsite renginio metu ir už tai galėsite gauti krūvą taškų. Prisiminkite „agitbrigadas“, mokyklinius spektaklius ir t.t.
2. „Mes norim šokti!” – iš jūsų pateikto TOP30 organizatoriai atrinks ir sukurs trumpą vaizdo klipą, kuriame bus šokiai (atrenkami būtent to kūrinio šokio judesiai ir t.t.). Jums reikės parengti ir atlikti šokį, kuris būtų maksimaliai artimas tam, kas bus vaizdo klipe. Visą veiksmą atlikti turėsite renginio metu ir už tai galėsite gauti krūvą taškų. PASTABA: Jūs galite ir nedaryti šių dviejų „namų darbų“, bet tuomet ne tik kad negausite didžiulės krūvos taškų, bet gausite ir po -10 taškų už abejingumą.
3. „Prisistatymas“ – iki žaidimo turėsite nufilmuoti bent 2 minučių trukmės (max 5 minutės) savo komandos pristatymą. Jokių kitų reikalavimų siužetui nėra, „laisva meninė kūryba“. Už šį darbą taip pat gausite krūvą taškų, o jos neatlikus „minusinių“ taškų neskirsime.
Kaip ir minėta, žaidime NEBUS JOKIŲ protmūšinių klausimų. Ir patį renginį bei nuotaiką jūs kursitės sau patys. Kaip? Tai yra šiokia tokia paslaptis (siurprizas, staigmena), bet šį bei tą atskleisime.
Tarkim, „namų darbai“. I vieta – 100 taškų, II-90 ir t.t. Kas nuspręs kas laimėjo ir kas pralaimėjo? Jūs! Kiekvieną pasirodymą ar parodymą ir daugumą užduočių, konkursų, iššūkių vertins… jūsų priešininkai. Kiekviena komanda turės įvertinti ir skirti balus (vietas) priešininkų komandoms (savęs vertinti negalima). Daugiausiai simpatijų surinkusi komanda laimi. Paprasta. Komandoms pageidautina turėti ryškiai išreikštą kapitoną (vedlį), taip bus lengviau.
Renginyje bus visko: daug ko negalime atskleisti arba parašyti kas tai, nes, žinodami ką reikia atlikti ir tam pasiruošę, galite įgauti pranašumą prieš kitas komandas.
O ten tikrai bus: „Pabirutis“, „11 m. baudiniai“, „Aš žinau“, „Šokių maratonas“, „Veidrodėlis“, „Smuiko rakto dvikova“ ir dar daug visko…
Renginyje bus muzika TIK iš komandų pateiktų TOP30 (t.y. muziką „užsakote“ patys), ir gyva muzika iš atlikėjų repertuaro (bus pateikta komandoms).
Maksimalus dalyvių (komandų) skaičius: 9. Renginys bus mokamas (nebent kas nors pasisiūlytų padengti išlaidas), mokestis komandai, o ne atskiriems komandos nariams. Maksimalus komandos narių (žaidėjų) skaičius: 10.
Žaidimas vyks sausio 28 dieną (šeštadienį), 17 valandą, kavinėje “Lelija”.
Norintys dalyvauti susisiekia asmenine žinute, telefonu 8 614 52549 arba el.paštu draustukas@gmail.com
AR IŠDRĮSI?