Naujas “Auksinio proto” sezonas su rekordais ir be…. KIETAI VIRTŲ?

 Šį antradienį prasidėjo jau devynioliktas gyvų “Auksinio proto” žaidimų sezonas, kuris visiems žada 17 įsimintinų antradienių. Bet apie viską iš pradžių:
   Į Alkanas Briedis Širvintos susirinkusioms net aštuonioms komandoms teko gerokai palaukti, nes dar neprasidėjus žaidimui… dalinome prizus 🙂 Buvo apdovanotos IŠMINTIES AKMENS IŠŠŪKIO geriausios penkios komandos. Stooorulėmis knygomis džiaugėsi Zivile Paciunaite komanda (V vieta), SKĖTukai (IV vieta), Kovotojai (III vieta), Voveriūkščiai (II vieta) bei geriausieji NORMAL NOT INCLUDED. Na o iššūkio idėjinis vadas, sumanytojas, sugalvotojas ir jo siela Vidas džiaugėsi UAB Aplinkos Tvarkymo Technika padėkos dovana: didžiuliu paplūdimio (o kaip kitaip, juk iššūkio tema buvo “paplūdimys” 🙂 ) rankšluoščiu.
  Iššūkis baigėsi, tegyvuoja IŠŠŪKIS! Visos komandos buvo pakviestos į sausio 28 dieną vyksiantį unikalų renginį – MUZIKOS IŠŠŪKĮ.
Taip pat sezone žaidžiančios komandos gavo pirmąją iš užduočių, kurios bus skelbiamos viso sezono metu, ir už kurias galima rinkti taškus, kad sezono gale gauti…. kažką, kas yra paslaptis. 😉 Pirmoji užduotis: parašyti komandos prisistatymą (juos tikrai publikuosime).
Na ir žaidimas…. dar neprasidėjo, nes Arvydas Dačka parengė ypatingą dovaną sezono pradžios proga: nuostabią lesyklėlę, kuri atiteko, pirmiesiems į suktą klausimą atsakiusiems KOVOTOJAMS!
OK, tada jau prasidėjo žaidimas, kuriame viskas vyko, kaip visada, azartiškai ir permainingai. O sekėsi taip: Surinkę 98 taškus (II rezultatas Lietuvoje!) nugalėjo ir Saldva. Skoniai ir prieskoniai nuostabiu prizu džiaugėsi kažkur jau matyti naujokai KAS TIE JIE! Antri liko puikiai žaidę KOVOTOJAI, kuriems atiteko Draustukas dovana. Pradėjusi nuo lentelės dugno, bet stipriai finišavusi DERMĖ ne tik užsikabino bronzos medalius, bet džaugėsi ir Mokas IT prizu. Praėjusio sezono “stebuklas” ŠIRVINTŲ PGT nenustoja maloniai stebinti – 62 taškai ir IV vieta. Penktas liko RAUDONAS VERŠIS, nuo kurio nedaug atsiliko TURBULENCIJA. Septinti liko labai neblogai žaidę dar vieni naujokai: ŽINOJAU ŠITĄ, kuriems, deja, keli turai tiesiog “nepaėjo”. Mano nuomone, ši komandą šį sezoną dar nustebins. Aštuntą vietą užėmęs BOKŠTAS surinko 40 taškų, ir šis rezultatas tik parodo kaip stipriai nuo pat pirmo žaidimo sužaidė komandos ir diviziono lygis smarkiai kyla aukštyn. Belieka tikėtis, kad tai bus ne išimtis o tendencija.
  Labai nekantriai lauksiu kito antradienio, nes esu įsitikinęs, kad jis dar kartą maloniai nustebins ir padovanos krūvą gerų emocijų.
  Iki ir neliūdėkit!