Zibalų ir Širvintų seniūnijose ieškomi seniūnai

/ NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

      Širvintų rajono savivaldybė paskelbė konkursus į dvi naujas pareigybes – Zibalų seniūnijos seniūno pareigas ir į Širvintų seniūnijos seniūno pareigas.

      Tiesa, skelbimas atrodo kažkaip keistai. Yra nurodyta paskelbimo data – 2019-10-22, bet nėra nurodoma, kiek laiko galioja skelbimas ir iki kada priimami kandidatų dokumentai. Ar tai eilinė savivaldybės administracijos nemokšiškumo išraiška, ar tyčia nepaskelbta data – sunku pasakyti. Tačiau nei kandidatams, nei tos seniūnijos gyventojams aiškumo tikrai nesuteikia.

     Įdomu tai, kad šį kartą skelbimai paskelbti dviejose savivaldybės tinklapio vietose “Karjera” ir “Kitos naujienos”. Galbūt pasimokyta po įvykio, kai bendruomenėms skelbimas buvo skelbiamas tik bendruomenių skiltyje ir dauguma nepamatė siūlomos galimybės? Smagu, jei pasimokyta iš klaidų.

      Kadangi konkurso data nėra aiški, stebėkime visi kartu situaciją, o naujienas praneškime vieni kitiems.  Juk seniūno pareigybė yra labai svarbi tos seniūnijos gyventojams. Nuo asmenybės savybių ir ūkiškumo priklauso visos seniūnijos gyventojų reikalų sprendimas ir gyvenimo kokybės gerinimas.

4 thoughts on “Zibalų ir Širvintų seniūnijose ieškomi seniūnai

  • 2019-10-26 at 20:02
    Permalink

    Koks padalinimas? Miesto seniunijos tokios kaip ir nebuvo. Bet bus! Ir bus sujungta su širvintu seniūnija.

  • 2019-10-25 at 23:59
    Permalink

    Koks skirtumas, kas bus seniūnu? Koks skirtumas, kas išdavinės leidimus laidotuvėms :), juolab šiais laikais viską elektroniu būdu galima tvarkytis. Per paskutinius 20 metų neteko turėt reikalų su seniūnija, manau, neteks ir per ateinančius 20.

    Tarp kitko labai įdomu, o kaip Pinskuvienės planai Širvintų seniūniją padalinti į Širvintų m ir likusius?

  • 2019-10-25 at 22:03
    Permalink

    Žmonės kalba, kad Pinskuvienė neprileis normalių ir išsilavinusių žmonių ir bandys iš klano įkišti. Sako, kad Jasevičienė ruošiama.

  • 2019-10-25 at 18:07
    Permalink

    Labai gaila, kad Laimutė išėjo. Stipriausia seniūnija. Dabar betvarkė bus. Negi bankauskas ses ant trijų seniūnijų?
    Kam tuos konkursus skelbia? Jai galimai postai pažadėti Zibalai asteikaitei o Šrivintų jasevičianei.

Comments are closed.