Atrask Lietuvą. Atrask Musninkus

    Nuo neatmenamų laikų esu Lietuvos televizijos ir Lietuvos radijo simpatikas. Gal net labiau Lietuvos radijo pirmos programos, visada kur tik aš, ten ir radijo imtuvas. Ir automobilyje lygiai taip pat – tik LR1.
  Vykstu aš šį šeštadienį į mūsų sostinę, klausausi radijo ir negaliu patikėti, ką girdžiu – eteryje laida “Atrask Lietuvą” ir anonsuojama, kad bus reportažas apie Musninkus, 2020 metų Lietuvos mažąją kultūros sostinę.
    Taigi kviečiu kartu pasiklausyti radijo laidos “Atrask Lietuvą. Musninkai – vietos gyventojų akimis” ir atrasti Musninkus.
Virginijus Sarpauskas

   * * * * *

   „Nedideli darbai taip pat reikšmingi. Jie ratilais banguoja ir akina kitus imtis veiklų“, – sako medžio drožėjas, restauratorius Juozas Kalinauskas. Musninkai – Lietuvos mažoji kultūros sostinė 2020 m. Bendruomenės „Spindulys“ nariai, Musninkų Alfonso Petrulio gimnazijos moksleiviai, vietos gyventojai vertina tokį pasitikėjimą ir siekia naujų pokyčių.

Laidoje mintija gimnazistai Laura Vaitkutė, Milgintė Jurkevičiūtė ir Saulė Marija Ranonytė. Taip pat – mokytojos Audronė Janušauskienė ir Filomena Vaiciekauskienė. Musninkų mecenatė iš Čikagos Marija Bareikaitė-Remienė ir Kristina Zaveckienė, viena iš kavinės „Café Musé“ savininkių.

Ved. Jolanta Jurkūnienė.

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000087603/atrask-lietuva-musninkai-vietos-gyventoju-akimis

One thought on “Atrask Lietuvą. Atrask Musninkus

  • 2019-12-18 at 07:53
    Permalink

    Dėkoju už nuorodą

Comments are closed.