Šventes pasitikome smagia vakarone

 

      Tradicija prieš Kalėdas susitikti, pabūti kartu, apsvarstyti per metus nuveiktus darbus, linksmai pabendrauti, pasidalinti artėjančių švenčių nuotaika gyvuoja nuo seno. Ją tęsia ir Širvintų rajono socialdemokratai. Gruodžio 14 d. susirinkome į kalėdinę vakaronę pabūti visi drauge, apsvarstyti per metus nuveiktus darbus ir kartu pasitikti Kalėdų senelį.

   Svečiuose dalyvavo Seimo narys Algirdas Sysas. Svečias apsilankė su dovanomis, tarė sveikinimo žodį artėjančių švenčių proga. LSDP Širvintų rajono skyriaus pirmininkė Anna Kuznecovienė pasveikino visus atvykusius, aptarė per metus nuveiktus darbus, palinkėjo, kad į visų mūsų namus Kalėdų dvasia atneštų šventinę nuotaiką, kad ateinantys metai būtų sėkmingi….

    Jubiliejus šventusiems bičiuliams įteikti LSDP Pirmininko Gintauto Palucko sveikinimai ir gėlės. Moterų klubo pirmininkė Elvyra Ramaneckienė padėkojo klubo moterims už visus per metus nuveiktus darbus ir įteikė aktyviausioms moterims simbolines dovanėles. Aktyviausiomis pripažintos: Zita Jozonienė, Alvyda Vadeikienė, Alina Bilotienė, Laura Meškutavičiūtė, Irena Ruseckienė ir Edita Tviragienė.

    Labiausiai visi laukė antrosios – linksmosios vakaro dalies ir Kalėdų senelio. Vakaro programą vedė šeimyninis duetas Inta ir Andrius Jozoniai. Kartu su savo mažaisiais šeimos nariais renginio vedėjai dovanojo mums visiems dainas. Daug emocijų sukėlė protmūšio žaidimas, kurį žaidė vyrų ir moterų komandos. Nedidele persvara laimėjo moterų komanda. Jai atiteko saldusis prizas, vyrų komandai įteikta paguodos dovanėlė.

   Netrukus visus savo pasirodymu pradžiugino Kalėdų senelis, kuris atkeliavo su didžiuliu maišu dovanų. Tačiau dovanas gauti nebuvo taip paprasta, reikėjo atlikti užduotis, kurios teko burtų keliu. Linksmai ir azartiškai atliekamos užduotys visus labai pralinksmino, o senelis džiugino visus dovanomis.

    Vakarėlis baigėsi, tačiau įspūdžiais dalinomės iki vėlyvo vakaro.

     Ačiū visiems dalyvavusiems ir padėjusiems surengti puikią šventę.

LSDP Širvintų skyriaus informacija