Kalėdine nuotaika dalinomės su seneliais ir vaikais

     Šv.Kalėdos tai metas, kuomet susiburia artimieji, kai namo sugrįžta išvykusieji, kai užmirštamas kartėlis ir dalinamas gerumas. Gerumas patiems artimiausiems ir visiškai nepažįstamiems. Kalėdos, tai mandarinų kvapas, spindinčios eglutės ir nekantrus stebuklo laukimas. Dovanos džiugina tik tuomet, kai turi su kuo jomis dalintis, svarbiausia dėmesys ir meilė, šiluma ir jaukumas. Laikas ir dėmesys, skirtas vienas kitam, yra didžiausia dovana, kurią žmogus gali įteikti.

Seneliai džiaugėsi miško karaliene

    Jau ne vienerius metus LSDP Širvintų rajono skyrius organizuoja ,,Kalėdinį karavaną“ , kuomet sveikina ir lankosi įvairiose rajono įstaigose. Šiemet kaip ir kasmet apsilankėme Širvintų parapijos globos namuose. Seimo narį A.Sysą, Širvintų skyriaus pirmininkę A. Kuznecovienę su bičiuliais geranoriškai pasitiko darbuotojų kolektyvas ir globos namų gyventojai. Pasveikinome darbuotojus bei gyventojus artėjančių švenčių proga, džiaugiamės galėję pradžiuginti juos įteikdami dovanų miško žaliaskarę – eglutę. Draugiškai ir smagiai puošėme eglutę kartu su gyventojais, vieni ruošė girliandas, kiti rinko gražiausius žaisliukus, dalinosi mintimis kaip turėtų atrodyti kalėdinė eglutė. Kiekvienas globos namų gyventojas pasirinktu žaisliuku puošė eglę, dalinosi įspūdžiais ir gėrėjosi. O kad švenčių būtų smagiau laukti, palikome po eglute ir saldžią dovaną. Jauku, šilta ir gera buvo bendraujant su seneliais ir šios įstaigos darbuotojais. Dėkojame už geras emocijas ir tikimės apsilankyti čia dar ne kartą.

Vaikai apdovanojo eilėmis ir dainelėmis

    Besidalindami kalėdinėmis nuotaikomis nepamiršome ir mažųjų rajono gyventojų. Linksmi vaikai auga laimingais žmonėmis, todėl rūpindamiesi savo ateitimi turime rūpintis ir mažaisiais. Kiekviena galimybė juos nudžiuginti teikia džiaugsmo ir  mums suaugusiems.

   Apsilankėme penkiuose rajono darželiuose: Vileikiškių km., Musninkų mstl., Čiobiškio km., Gelvonų mstl., bei Zibalų km. Smagu buvo matyti vaikus, kurie švenčių ir Kalėdų senelio laukia išmokę eilėraščių ir dainelių. Drąsūs ir laisvi auga vaikai mūsų rajono ugdymo įstaigose – svečiams noriai deklamavo eiles, padainavo dainelių. Vaikai drąsiai aprodė savo grupės patalpas, pasakojo, ką veikia darželyje visą dieną, pasidalino paslaptimi, kokių dovanų laukia iš Kalėdų senelio. Vaikų nuoširdumas ir linksmumas papirko mus visus, gera matyti vaikų emocijas, o juk jų emocijos tokios nuoširdžios ir nesuvaidintos.

    Širvintų rajono socialdemokratai kviečia visus kraštiečius dalintis gerumu. Juk šypsena ir geras žodis nieko nekainuoja, bet taip maloniai šildo ir džiugina. Geranoriškumas artimajam suteiks vidinės ramybės, o sulauktos šypsenos nušvies tamsias žiemos dienas. Gražių Jums švenčių, mielieji!

LSDP Širvintų skyriaus informacija

 

2 thoughts on “Kalėdine nuotaika dalinomės su seneliais ir vaikais

  • 2019-12-23 at 22:17
    Permalink

    Šaunuoliai. Vaikai tai visko aptekę, bet už dėmesį seneliams – 100 balų!

  • 2019-12-23 at 17:58
    Permalink

    Socdemai, šaunu kad laikotės tradicijų. Gerų ir smagių švenčių jums visiems.

Comments are closed.