Ir 2020-aisiais būkime kartu!

Malonu sveikintis su skaitytojais ir šiais – 2020-ais metais.

Kiekvienam skaitytojui asmeniškai šiais metais sakau –

„Krašto žinios“ kviečia Jus

      Kad internetinis dienraštis būtų informatyvus ir pateisintų įvairių skaitytojų lūkesčius, reikia TAVĘS. Taip taip – būtent TAVĘS!

    Laukiame Jūsų istorijų, pasakojimų, nuotraukų, įspūdžių, nuomonių ir replikų. Laukiame jaunų ir gyvenimo mačiusių – pasidalinkite savo mintimis ar patirtimis, mums įdomios ir Jūsų svajonės, pergalės ir siekiai. Laukiame mokyklų, darželių, bendruomenių, kolektyvų. Bendraukime ir draugaukime. Būkime kartu, kai linksma ir yra kuo pasidžiaugti, būkime kartu ir kai liūdna ar nesiseka. Juk tik kartu daugiau pasieksime ir visas negandas įveiksime.

       Laukiame skirtingų partijų ir judėjimų politikų. Būkite atviri savo rinkėjams ir paaiškinkite savo vienus ar kitus priimtus sprendimus. Jums norėtume priminti, kad būtent bendraudami su rinkėjais turėsite didesnę galimybę laimėti rinkimus į Seimą, kurie jau visai čia pat.

     Kviečiame burtis draugėn ir siekti, kad mūsų visų internetinis dienraštis „Krašto žinios“ būtų įdomus ir mums patiems, ir mūsų bičiuliams, kaimynams, oponentams.

     Kviečiu visus „Krašto žiniose“ sveikinti jubiliatus, paguosti tuos, kurie liūdi. Juk Jums sveikinimai ir užuojautos publikuojami nemokamai. Tereikia parašyti info@krastozinios.lt arba paskambinti tel.nr. 8-645 07043

     Žinoma, laukiami ir rėmėjai. O kaip gi be jų? Už paramą leidiniui visada atsidėkosime reklama.

     Tad visi drauge skaičiuokime trečiąjį šio amžiaus dešimtmetį ir kiekvienas įrašykime savo įrašą.

Visada su Jumis ir dėl Jūsų Neringa ir „Krašto žinios“