Priešpaskutinis šio sezono „Auksinio proto“ gyvas žaidimas

   Kol pačiuožusios varnos springdamos Velykų stalo skanėstais net užkimusios karkė „susitikom šiandien kartą PRIEŠPASKUTINĮĮĮ…“, gero maisto restorane ALKANAS BRIEDIS septynios Širvintų protmūšių komandos susirinko į priešpaskutinį šio sezono „Auksinio proto“ gyvą žaidimą.

   Žaidimo vedėjas Saulius su asistente Minte sukosi kaip 🐿, tad buvo pasiektas trumpiausio žaidimo rekordas. Bet tai – ne vienintelis rekordas šį vakarą.

🏆 Pirmieji, jau vietą finale Palangoje beveik užsitikrinę, seniai taip gausiai bebuvę susirinkę – KIETAI VIRTI. Jų rekordinis rezultatas – 99!!! Už kurį kitoms komandos teliko tik garsiai paploti ir pasidžiaugti. KIETAI VIRTIEMS – ir puikus UAB „Ekmeta“ prizas. Kaip jau tapo įprasta, didžiausia kova vyko dėl 2-5 vietų. Ir nors galutinis rezultatas rodo gana žymų vienų atotrūkį nuo kitų, iš tiesų žaidimas buvo įdomus ir nenuspėjamas.

🥈 Antroje vietoje – KOVOTOJAI, o jų iškovoti 65 taškai dovanojo ir puikų UAB “Askovita” prizą.

🥉Simboline bronza šį vakarą pasipuošė 60 taškų surinkusi DERMĖ, kuriai koją vis pakiša pirmasis žaidimo turas.

👏 Ketvirtoje vietoje liko ketvirtąjį turą ne itin sėkmingai sužaidusi TURBULENCIJA. Šiai ir vėl „šviežiausiai“ likusiai komandai – Intimito prizas.

💪 Penktieji šiandien pradžioje žaidimo aukštai šokę ir, pasak vedėjo Sauliaus, siaubo sapnuose turbūt sapnuosiantys tuščią trečiąjį turą, RAUDONO VERŠIO žaidėjai, savo komandos gretas papildę gerai nusiteikusiais „veršiukais“.

👌 Šeštoje vietoje liko sunkokai įsivažiavęs, bet paskutinį tašką ryškiai uždėjęs BOKŠTAS. Jiems – ir fortūnos ratu išsuktas „Mokas IT“ prizas.

👋 „Draustuko“ dovanota knyga – vos dviese žaidusiems, bet tikrai neprastai pasirodžiusiems PRADINUKAMS.

   Ką gi – beliko vienas, tas paskutinis antradienis. Ką veiks pačiuožusios varnos, nebėgalėdamos paspoksoti ir apkalbėti už ALKANO BRIEDŽIO langų susirinkusių protuolių – težino nebent Kazys. O viską apie Kazį geriausiai žino Saulius Voveris.

  Tad iki kito – paskutinio – „Auksinio proto“ antradienio!

  Nuostabus vakar dienos KIETAI VIRTŲ žaidimas! Penkioliktame žaidime net 15 komandų Lietuvoje surinko 100 ir daugiau taškų! Su 99 taškais KIETAI VIRTI 16ti Lietuvoje arba penkti tarp Mažųjų Miestų! Komandos dalyviu rekordas, matyt, padėjo pasiekti šį puikų rezultatą. 99 taškai – naujas KIETAI VIRTŲ rekordas, per penkis gyvavimo metus tiek jie dar nebuvo surinkę.

Širvintose žaidžiančių komandų statistika po 15 žaidimų, atmetus du blogiausius rezultatus (kaip bus skaičiuojama sezono pabaigoje).

Mažųjų miestų divizionas:

20. Kietai virti (+3 pozicijos)

114. Dermė (-1)

115. Kovotojai (+4)

153. Raudonas veršis (+2)

157. Bokštas (+1)

176. Pradinukai (0)

197. Turbulencija (+8)

   Mažuose miestose žaidžia 229 komandos, visoje Lietuvoje – 512. Pagal šiuos rezultatus, Kietai virti ketvirtu numeriu patenka į +5 ir superfinalą! +5 :

Žinių bagažas KUPIŠKIS 1041 taškai

Nežinau JURBARKAS 1028 taškai

Šaraškino kontora UKMERGĖ 1023 taškai

Kietai virti ŠIRVINTOS 1010 taškų

Viskas dėl Kristinos laužai ELEKTRĖNAI 1006 taškai

Lazda vienu galu GARGŽDAI 1000 taškų

   Užimdami 20tą vietą širvintiškiai užsitikrina vietą superfinale, bet atsipalaiduoti nevalia. Realiai dar trys komandos gali juos aplenkti paskutiniame žaidime (tiesa, jei kupiškėnų ŽINIŲ BAGAŽAS aplenks PAUKŠČIŲ TAKĄ iš Rastinėnų bent vienu tašku (komandos dalijasi 15-16 vietas), konkurencija sumažės).

   Nuoširdus palinkėjimas KIETAI VIRTIEMS – maksimaliai mobilizuokitės paskutiniam sezono žaidimui, o visi Širvintų protmūšiautojai, jiems prijaučiantys ir net pričiuožusi varna laikys už jus špygas. Sėkmės ir lauksime finale! Finalas gegužės 7 d. Palangoje!

🎬 Mintė

One thought on “Priešpaskutinis šio sezono „Auksinio proto“ gyvas žaidimas

  • 2022-04-20 at 21:04
    Permalink

    Auksinio proto dalyviams žiūrovo klausimas. Atspėkite mįslę:

    XX lankosi seniūnijose ir susitinka su vietos gyventojais

    Praėjusią savaitę savivaldybės XX dalyvavo susitikimuose su gyventojais ir aptarė aktualijas su YY ir ZZ, WW gyventojais.

    Šią savaitę XX tęsia susitikimus ir kviečia pasitarti HH (balandžio 13 d. 18 val.).
    Susitikimuose XX tariasi su gyventojais, seniūnaičiais, bendruomenėmis, verslininkais, įstaigų ir organizacijų žmonėmis. Susitikimų tikslas – įvertinti, kaip pavyko įgyvendinti gyventojų išsakytus lūkesčius, savivaldybės finansuotus projektus, vietose išklausyti jų dabartinius rūpesčius, išgirsti pasiūlymus valdžiai ar naujai paskirtiems seniūnams, kartu su visais aptarti nuveiktus ir patikslinti planuojamus, prioritetinius darbus.

    Kas yra XX?

Comments are closed.