Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus nariai  atsakingai ruošiasi rinkimams

   Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus nariai  atsakingai ruošiasi rinkimams. Ne tik rinkiminio laikotarpio darbų klausimais užimti Širvintų demokratai.

  Prieš kurį laiką suorganizuotas susitikimas su ilgamečiu rajono meru Vytu Šimonėliu tikrai davė daug naudos ir žinių kandidatams. Susitikimo metu buvo aptartos ES investicijos, jų etapai. Taip pat buvo analizuoti vykdyti ir vykdomi projektai. Svečias papasakojo, kad pasikeitus rajono valdžiai, po pirmojo ES investicijų etapo, kuris baigėsi apie 2015 m., buvo viskas ištrinta, kas, kur ir kada ankstesnių valdžių buvo padaryta. Jis priminė, kad jo vadovavimo laiku daug dėmesio buvo skiriama kultūros paveldo projektams, buvo renovuoti kultūros objektai, bažnyčios, koplyčios. Tam buvo naudojamos savivaldybės biudžeto paveldosaugos lėšos, nes nebuvo dar tada ES finansavimo. Dabar gi projektai finansuojami ES lėšomis. Dauguma jų finansuojama iki 85 proc, bet yra ir tokių, kurie finansuojami 100 proc.

  Be to, per viešuosius ryšius ir propagandą nepelnytai daugelį nuopelnų dabar prisiima savivaldybė.

  Susitikimas tikrai buvo naudingas.

  Pastarosiomis dienomis suorganizuotas dar vienas susitikimas, kurio metu diskutuota apie biudžeto sandarą, pajamas, asignavimus. Susitikimo viešnia, buvusi ilgametė Širvintų savivaldybės administracijos direktorė Elena Davidavičienė mielai pasidalino savo darbo savivaldybėje patirtimi. Buvo prisiminta ir pasidalinta informacija apie tai, kokį įdirbį ji paliko naujajai valdžiai, kokie darbai buvo padaryti, kaip buvo skirstomos lėšos. Viešnia atsakė į susirinkusiųjų klausimus ir pasidžiaugė skyriaus komandos ryžtu siekti teigiamų pokyčių mūsų rajone, siekiu rajono gyventojus įtraukti į sprendimų priėmimo procesą.

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Širvintų skyriaus informacija

Politinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-52