16 dienų be smurto prieš moteris

    Lapkričio 25 d. Širvintų rajono savivaldybės Socialinių paslaugų centre vyko „16 dienų prieš smurtą prieš moteris“ prevencinis renginys, skirtas kovai su smurtu prieš moteris, siekiant kurti nepakantumo atmosferą smurtui bei prievartai.

    Susitikime dalyvavo Širvintų r. sav. Socialinių paslaugų centro vadovės, socialinės darbuotojos ir šeimos, kurioms teikiama socialinė pagalba bei Moterų informacijos centro atstovės, Širvintų rajono policijos bendruomenės pareigūnės. Šiai jautriai temai jaukumo ir geros nuotaikos suteikė gitaros mokytojo Arvydo Golco ir jo mokinių, atliekamos dainos ir muzika, suvirpinę ne tik gitaros, bet ir širdies stygas. Gėlių parduotuvės „Smiltė“ savininkė Audronė Radzevičienė dalijosi rankų šiluma, kurios pagalba gaminome Kalėdinius nykštukus. Širvintų r. sav. Socialinių paslaugų centro direktorės Neringos Lubytės įteiktos padėkos už efektyvų bendradarbiavimą ir pagalbą organizuojant renginį.
Širvintų rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnės ir Moterų informacijos centro atstovės ragina garsiai kalbėti apie smurto problemą bei skatina aukas kreiptis pagalbos į Specializuotos pagalbos centrus.

Patyrei smurtą?

Kreipkis į Specializuotos pagalbos centrą. www.lygus.lt/spc

NETYLĖK! Pranešk apie smurtą šeimoje – skambink 112.

Širvintų rajono policijos komisariatas

One thought on “16 dienų be smurto prieš moteris

  • 2019-11-27 at 20:11
    Permalink

    Mūsų rajono visuomenė smerkia auką ir randa pateisinimų smurtautojui

Comments are closed.