VRK ir vėl skundai dėl galimų pažeidimų Širvintų rajone

  VRK posėdyje ir vėl svarstyti skundai dėl rinkimų pažeidimų Širvintų rajone. Tiesa, skundai buvo du. Vienas anoniminis (jei gerai supratau iš klausimo pristatymo įraše), kitas Regionų partijos.

   Nuoširdus dėkui skaitytojams, kurie, turėdami laiko, stebi VRK posėdžius ir mus informuoja apie klausimus, kuriuose minimas mūsų rajonas.

   Tad kartu pasižiūrėkime įrašą. Širvintų klausimas nagrinėjamas nuo 2.20 val.

P.S.  Būčiau dėkinga už skaitytojų įžvalgas ir komentarus apie minėtą įrašą, nes pati visą įrašą galėsiu peržiūrėti tik savaitgalį.  Neringa

37 thoughts on “VRK ir vėl skundai dėl galimų pažeidimų Širvintų rajone

  • 2024-04-11 at 21:03
    Permalink

    Biudzetinese imonese draudziama agitacija. Kurioje savivaldybes imoneje buvo renkami parasai uz pezidenta???? Liepe rasytis????? Šou must go on

  • 2024-04-09 at 21:12
    Permalink

    Nu Maršalkų šeimynėlė- pirmo rato ž.p patikėtiniai, neišsižadės lovio dovanų, akiplėšiškumo netrūksta.

  • 2024-04-09 at 00:58
    Permalink

    O kas Širvintų rajone vyksta sąžiningai ir teisingai? – O gi, nieko.

  • 2024-04-08 at 21:25
    Permalink

    Komisijos pirmininkei nesigaus sėdėti ant dviejų kėdžių. Reikia rinktis variantą arba dirbti komisijoje taip kaip nurodo sąžiningai ir teisingai VRK ir vadovautis tik įstatymais arba dirbant savivaldybėje skyriaus vedėja paklusti ir nuolankiai tarnauti. Jei nesigauna palikti pareigas garbingai rinkimų komisijoje. Ne vien tik darbas Širvintose yra tų darbų ir kitur be pažeminimų, nurodymų daryti kaip nedera. Apsispręsti reikia tik pačiai. Jei nemokate įstatymų skaityti ir jais vadovautis rinkimų komisijoje, labai gaila parodo kompetencijos lygį. VRK komisijos nariai suprato vingrybes Širvintų rinkimuose. Gražulio partijos skyriaus Širvintose nėra, pasirodo stebuklas visos rinkimų aoylinkės jais užpildytos net ir pirmininkai paskirti. Juokas pro ašaras.

  • 2024-04-08 at 12:52
    Permalink

    mūsu miestą valdo – Klanas . Tokio klano dar nebuvo . Baisu – jau pažeidimai ir dar pačios.

  • 2024-04-07 at 19:44
    Permalink

    ar daug kas žino,kur ir kaip tą vyrą pasigavo (ar ją pagavo) ?

  • 2024-04-07 at 19:04
    Permalink

    Živile, tingine, varyk į Vilnių. Bet sostinė išspjovė abudu. Įdomu ką angliškai parašyta apie ją. Jinai anglų kalbos nemoka ir aš nemoku. Man atrodo, kad ten parašyta, kaip moteris suranda turtingą vyrą sau ir savo dukrai turtingą TĖVĄ (SENELĮ).

    Ar aš su šunimi galiu nueiti Į Jaunimo sodą. Kadangi girdėjau, kad po tujomis galima šunį laikyti, ten nėra stebėjimo kamerų.
    Kam Jaunimo sodas reikalingas, Živilei šokius surengti, su Jonu pasibučiuoti ir dar kai ką.
    Pirma auditas, o paskui Europa Živilei.

  • 2024-04-07 at 00:27
    Permalink

    O man Jūratės gaila. Šlykščiai ją pakišo. Ir puikiai žinom kas.
    Jūrate, spjaukit į tuos aferiūgas ir ramiai gyvenkit. O darbą galima ir Vilniuj rast, juk protinga moteris esat

  • 2024-04-06 at 22:50
    Permalink

    Meškutavičienės įžūlumas ir šlykštumas , kaip jai negėda?!
    Ko gi Kontrimas nė balselio neišleido? Įdomu, kaip carienei pasiteisins :))))

  • 2024-04-06 at 22:33
    Permalink

    Protingi, išmintingi VRK žmonės!

  • 2024-04-06 at 21:29
    Permalink

    Gal norite paskaityti ir pamatyti žurnalą ,, THE BALTIC Tiemes,,? Prašom https://www.baltictimes.com/zivile_pinskuviene__mayor_of_sirvintos__who_often_goes_against_the_grain___silence_is_definitely_not_for_me__/
    Oro uostuose, kai kuriuose verslo pramogų centruose šiuo žurnalu vaišina nemokamai.
    Norite sužinoti kiek tokio žurnalo viršelis ir užsakomasis reklaminis straipsnis jame kainuoja?
    Atsakau: apytiksliai 25 000 eur.
    Ar norite žinoti iš kieno biudžeto apmokėta?
    Logiškas atsakymas būtų tos: jeigu rašoma apie Širvintų rajono merę , tai iš mūsų visų biudžeto, ir žinoma, pridėsiu -galimai- apsidraudimui.

  • 2024-04-06 at 11:14
    Permalink

    Aldonai 2 atsakymas, kaip turėsiu tiek pinigų, kiek Širvintų savivaldybė, tada bus kitaip. O kodėl savivaldybė bijo nepriklausomo audito? Živilė jokios informacijos neteikia viešai. Jos laikraštyje tik Pinskų šeimyninės rangos pasiekimai. Tik šokaladukai, kalendoriai su savo šeimos nuotraukomis, šeimos fotosesijos platinami rajone. Jūs paklauskite žmonių, kiek kalendorių sukūreno katilinėse? Iš kur imamos lėšos?

  • 2024-04-06 at 11:01
    Permalink

    Ką kalbėti apie Širvintas? Jeigu vyresnio amžiaus žmonės eina į bažnyčią ir bijo sėsti, kadangi ten gali būti vietos rezervuotos. O regėjimas nekoks, anksčiau buvo laikai kur atsisėsi bažnyčioje, niekas nepravarys, o dabar viskas kitaip. Ar yra koks merės potvarkis, kad Širvintose kalbėti tik tyliai, iš kaimo žmonėms drabužius ir batus palikti prie turgaus, kadangi ten prekiauja sumenkinti žmonės. O kodėl, jie yra aukštesnio išsilavinimo, mokantis bendrauti negu mūsų ponia Živilė,
    Buvo svečiai iš kitur, tai nuėjome į turgų stebėjosi, kad taip viskas apleista.

  • 2024-04-06 at 10:54
    Permalink

    Diskusijos, kurios neparemtos faktais, o “viena bobutė pasakė,,. Jeigu tikrai žinote grubius pažeidimus ar lėšų pasisavinimą ,tai kreipkitės į prokuratūrą. Kitaip sakant čia tik pliurpalai. Valio rinkimai prasideda.

  • 2024-04-05 at 19:20
    Permalink

    Labai puiku, kad protingi, išsilavinę, gabūs žmonės pradėjo skelbti informaciją apie Pinskų šeimyninę rangą. Živilė vedė vieną žmogų į prezidento rinkimus. Kur nuvedė, ogi niekur. Dabar ves Į Europą. Ar nuves iki Maišiogalos?
    Živilė gali kartu pasiimti visas paskolas, išskyrus tas, kiek buvo iki 2015 metų.
    Gali pasiimti trinkelyną, skurdą, kavinę. Bus išvystytas smulkus verslas ir kavinių bus ir daugiau. Už 50 milijonų Eurų mąstantis žmogus būtų nuveikęs daug daugiau Širvintų rajonui. Labai daug matomai pinigų išėjo reklamai, fotosesijoms sau.
    Ir dabar reklamuojasi Širvintose su muzika. Kas finansuoja?

  • 2024-04-05 at 19:02
    Permalink

    Ko norėti, ar gali būti skaidrūs rinkimai, kai visi pirmininkai šoka pagal ponios dūdelę. O jei nešoks, tai tuoj išpašalvonins ar iš darbo, ar nuvarys nuo trupinių stalo.

  • 2024-04-05 at 18:24
    Permalink

    visi rinkimai nuo 2015 m. prasidėjo su pažeidimais. Negi neatsibodo maltis tokiame mėšle, skandinti kitus. Nurodinėti kas, kur ir kaip turi būti, lįsti su prašymais į nesančių kitų partijų Širvintose duoti įrašyti savus. Visi tai žino. Apylinkių komisijų nariai viską mato, jei prakalbėtų garsiai, tai gal ir tyrimus pradėtų nuo gražios pradžios su skaudžia pabaiga. Viskam ateina pabaiga. Tikiuosi sugrįš tie laikai, kai į komisijas žmonės dirbti ėjo noriai į pirmininkus taip pat. Jei kitos partijos būtų principingos neleistų įrašyti jų narių arba pasikeistų įstatymai, apylinkių rinkimų komisijų nesudarytų, tai ir rinkimai neįvyktų. O toliau būtų labai blogai. Gal sulauksime ir tokių laikų.

  • 2024-04-05 at 18:02
    Permalink

    visi prieš tai rašyti komentarai teisingi. Gal pradeda judėti traukinys į teisybės pusę. Tikiu ateis ta diena kai karalystė subyrės. Rinkimai paversti parodija. Kas darysis per Euro parlamento, Seimo rinkimus, nes Pinskų šeimyna dalyvauja. Va tai šeimyninė ranga. Jau prieš savivaldos rinkimus aplinka kalbėjo, kad bandys tepti slides į Briuselį, nes čia dūsta. Televizija kakadu ir valanda pas Rūtą eteris vien tik merės. Kur dabar dingo iš eterio. Kelionės po Lietuvos skyrius. Visa tai ir buvo įrodymai ne šiaip jau dirbo.
    Pasirodo buvo tiesa, o dabar pasitvirtino. Eilinį kartą Širvintų krašto žmonėms meilė dingo. Gal neišrinks tada eilinį kartą bus skiedžiama apie meilę Širvintoms.

  • 2024-04-05 at 17:40
    Permalink

    Gražiai rinkimus pradedam

  • 2024-04-05 at 16:21
    Permalink

    Tegyvuoja Laisvė . Ateis tas laikas ir Mes gyvensim kaip laisva LIETUVA!!!!!

  • 2024-04-05 at 15:05
    Permalink

    Kaip įdomu būtų sužinoti merės nuomonę šiuo VRK svarstyti klausimu. Bet ko gero nepasysakys ir dukters spauda nieko neparašys. Vat ir matysim kokia skaidri savivaldybė su skaidria karalystės karaliene. Nepamirškime, kad laukia dar VRK sprendimas dėl pradėto tyrimo, kur pagrindiniai veikėjai Pinskai ir jų aplinkos žmonės.

  • 2024-04-05 at 14:49
    Permalink

    Živile, kada pradėsi dirbti pagal įstatymus, be pažeidimų? Širvintų rajonas ne tavo namas, kuriame gali viena šeimininkauti. Netikiu nei vienais rinkimais nuo 2015 m. 2015 m. balsai nupirkti, o kitais metais visur jau savi, kurie jau dabar kalba tik pašnibždomis, sustatyti.
    Živilė dabar dirba kultūros centro, regionų partijos atstove spaudai?
    O kaip giria, myluoja, bučiuoja partijos pirmininką Joną, net mirga socialiniai tinklai.
    Kada Širvintose bus atliktas nepriklausomas auditas? Gal dar nenumirsiu, sulauksiu, nors medicina sunaikinta.

  • 2024-04-05 at 13:29
    Permalink

    Užvaldyta pagrindinė savivaldybės rinkimų komisija. Pirmininkas, pavaduotojas ir sekretorius atstovauja savivaldybės valdžią.

  • 2024-04-05 at 13:02
    Permalink

    Vargšai kurie dirba komisijoj? O kuriuos vaiko darbe nevargšai? PATYS KALTI KAD TYLI. Tegu vieni kitus

  • 2024-04-05 at 12:21
    Permalink

    Kiek dar ,, gražių “dalykų išlys per šiuos rinkimus. Nors senai visi metodai ir būdai aiškūs. Gaila žmonių kurie dirba komisijoje, o taip pat ir apylinkėse ir tam kad dirbtų galimai turi šokti pagal vienos dirigentės dudelę. Tyliai jie kalba apie tai kas vyksta, o kada prabils šokėjai garsiai? Tik tuomet baigsis spektaklis pavadinimu RINKIMAI, ir prasidės tikras rinkimų organizavimas ir darbas.

  • 2024-04-05 at 12:16
    Permalink

    JUS NEZINOT KA NORIT NUO VALDZIOS. VISKAS BLOGAI. KO TRUKSTA? MIESTAS SUTVARKYTAS GRAZU VISUR. DARBININKAI NUALPSTA NE DEL VADOVIU, MAZIAU GERT REIKIA. VISKAS AUKŠTAM LYGI. JAUNIMAS PER RINKIMUS PADARIS SAVO DARBA, MOKYT NEREIKIA. TEGUL KONSERVAI KRAUNASI MANATKES

  • 2024-04-05 at 11:58
    Permalink

    Vaikeli, gal konkretumą galėtum pateikti. O ne vien tik svaikčiojimus.

  • 2024-04-05 at 10:34
    Permalink

    O man dar neaišku, kaip partijos, apie kurių skyrius Širvintose net nesam girdėję, pateikia komisijų narius? Gal net ir pirmininkus. Nu juokas pro ašaras.

  • 2024-04-05 at 09:25
    Permalink

    Dviejų partijų buvo pasiūlyti ir patvirtinti pirmininkai , pusę jų jais netapusiais taps pavaduotojais ir sekretoriais. Ir spėkim kas dalyvaus balsavime namuose? aš manau pirmininkas ir tas iš antrosios partijos. O jei paprasčiau, realiai du tai pačiai jėgai atstovaujantys žmonės. Aišku, popieriuose vsio zakono.
    Tai jau kartojasi Širvintų respublikoje eilę metų.

  • 2024-04-05 at 08:09
    Permalink

    Kokiu laiku kalba?

  • 2024-04-05 at 07:32
    Permalink

    “Regi’Jonas” – valdo . Rabota po metadichke – made in rasha .

  • 2024-04-05 at 00:34
    Permalink

    Matėm mes ankstesniuose rinkimuose ir tuos pirmininkus su “patirtim”. Kai komisija “išprašoma” namo dar prieš reitingavimą, o pirmininkė po rajoną važinėja su rinkimų balsais ir protokolais.

  • 2024-04-04 at 23:37
    Permalink

    Kada merės išstojimas su verkšlenimu jog vėl skundikai trukdo dirbti? Šį kartą rinkimų komisijai

  • 2024-04-04 at 23:15
    Permalink

    Prieš tai rašiusiam:
    Manau jei išdrįstu prakalbėti nors keli komisijos nariai iš taip gausiai pirmininkus pasiūliusių partijų , daug sužinotume įdomių dalykų. Jau dabar sklando kalbos ir kas galėtų paneigti, kad kai kurie ne visai savo noru pateko į narių sąrašus? Keista kai vienos partijos sunkiai surenka narius į komisijas , o kai kas turi tiek žmonių kad vieno sąrašo negana. Stebuklų kraštas tos Širvintos.

  • 2024-04-04 at 23:04
    Permalink

    Gal pagaliau bus rimčiau pažiūrėta į rinkimų peripetijas Širvintų rajone. Šitiek metų vyksta keisti komisijų narių, pirmininkų paskyrimai, apie kuriuos ir šiandien kalbėta VRK. Viskas kaip ir teisėta, bet kiekvienas daugiau mąstantis ir besidomintis rinkimais supranta kas ir kokius ,,žaidimus,, žaidžia.

  • 2024-04-04 at 22:17
    Permalink

    Gražu gražiai rinkimai tik prasideda ir jau pažeidimai ir dar pačios apygardos darbe- baisu.

Parašykite komentarą

*

code