Kraštovaizdis kviečia pasirašyti dokumentą, kuriuo kreipiamasi į Širvintų savivaldą

  Sveiki, kviečiame visus pasirašyti dokumentą, kuriuo kreipiamės į Širvintų savivaldą, kad priimtų neigiamą motyvuotą sprendimą dėl viešai pristatytos PAV (Poveikio aplinkai ataskaita).

  Dokumentas patalpintas asociacija Kraštovaizdis internetinėje svetainėje: Dokumentai – Kreipimasis į Širvintų rajono savivaldybės Tarybą, 2024-03-25.

  Atsispausdinkite, parašykite vardą, pavardę, adresą (gali pasirašyti VISI LT gyventojai, kuriems rūpi gamtos išsaugojimas, tvarumas ir noras kažką gražaus palikti ateities kartoms) ir pasirašykite.

  Pasirašytą dokumentą galite nuskanuoti arba nufotografuoti ir atsiųsti el.paštu info@krastovaizdis.eu arba originalą perduoti asociacijos nariams.

  Šia iniciatyva siekiame tvarios, darnios ir sveikos PŪV (Planuojama ūkinė veikla) Zibalų, Alionių ir Širvintų sen., Širvintų r.

  Suinteresuota visuomenė žodžiu ir raštu viešai pristatytai PAV pareiškė daug pastabų. Asociacija Kraštovaizdis pateikė visa apimtimi pastabų ir prašymų dokumentą (100 lapų) rengėjui Sweco Lietuva. Dokumentas patalpintas asociacijos Kraštovaizdis internetinėje svetainėje: Dokumentai-Pastabos ir Prašymai, 2024-03-12.

  Dėkojame

Asociacija “Kraštovaizdis”

Parašykite komentarą

*

code