Dėliojami artėjančių rinkimų prioritetai

/ ALYTĖ SKEBERIENĖ, Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus pirmininkė /
    Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyrius jau dėlioja artėjančių rinkimų prioritetus.
   Neseniai įvykusiame Širvintų, Elektrėnų, Trakų bei Ukmergės skyrių aktyvo susitikime buvo aptartos rajonų aktualijos, išgrynintos įsisenėjusios ir vis nesprendžiamos problemos rajonuose. Širvintų skyrius atkreipė dėmesį į nepotizmo apraiškas rajone, kai darbo vietos skiriamos ne tinkamą išsilavinimą, patirtį ar kompetencijas turintiems, bet rajono vadovei lojaliems asmenims. Skyriaus aktyvas su kolegomis pasidalino stiprioijos trūkumą rajono valdymo srityje. Taip pat buvo pasidalinta vizijomis, kokiu būdu šias ir kitas problemas rajone būtų galima spręsti.
  Po susitikimo nuspręsta, kad jų bus daugiau, kad jie produktyvūs ir padeda giliau išnagrinėti bei ieškoti sprendimų, padėsiančių kurti oresnį rajono gyventojų gyvenimą.
  Jei ir Jums rūpi rajono gyvenimas, jei esat tikros demokratijos šalininkai, kviečiame jungtis prie Demokratų sąjungos ” Vardan Lietuvos” ir įsilieti į Širvintų skyriaus gretas. Informacijos teirautis tel. nr. 8 65 66 44 99
Užsakymas ŠS Nr 22-106

One thought on “Dėliojami artėjančių rinkimų prioritetai

  • 2022-08-01 at 20:37
    Permalink

    Širvintų rajono gyventojai, būtina ieškoti mero tarp mūsų rajono žmonių, o ne atvykstančių iš kitur. Juk rajone tikrai yra išsilavinusių, protingų, mąstančių, sugebančių suprasti žmogaus kasdieninį gyvenimą, suteikti kiekvienam pagalbą sunkiuoju momentu ir pan.
    Mes pasiilgome draugiškumo, supratimo, paprastumo, bendravimo, kad ne būtų skirstomi žmonės čia mano, o jau su kitu nekalbėsiu, nebendrausiu.
    Nusibodo melas, prabanga, blizgučiai, kai tuo tarpu didelis procentas žmonių gyvena žemiau skurdo ribos.

Comments are closed.