Ar žinot, kad Jums priklauso išmoka?

/ ALYTĖ SKEBERIENĖ, rajono tarybos narė,  Demokratų „Vardan Lietuvos“ Širvintų skyriaus pirmininkė /

   Sunkiomis ligomis sergantiems gyventojams priklauso vienkartinė kompensacija. Tik bėda, kad daugelis ligonių apie ją nežino. Pagalbos onkologiniams ligoniams asociacija paragino šalies savivaldybes kuo plačiau skleisti informaciją, tačiau situacija nesikeičia.

   Visai neseniai, pakalbinta vieno širvintiškio, gavau paklausimą: kokia situacija dėl šių išmokų mūsų rajone, ar jos mokamos ir koks jų dydis.

https://www.lrytas.lt/verslas/mano-pinigai/2022/08/01/news/sunkiai-sergantys-zmones-ne-nezino-kad-jiems-priklauso-ismoka-galetu-gauti-ne-po-viena-simta-euru-24059135

   Parašykite komentaruose arba pasidalinkite paskambinę telefonu 8 65 66 44 99, ar kreipėtės dėl tokios išmokos, ar ji buvo suteikta, ar susidūrėte su kokiais sunkumais ir kokia suma Jums buvo skirta. Taip pat galite rašyti el.paštu alyteskeberiene@gmail.com

Daugiau: burnos higiena

 

6 thoughts on “Ar žinot, kad Jums priklauso išmoka?

  • 2022-08-05 at 19:23
    Permalink

    Ai, nenoriu ginčytis. Kokia prasmė? Laiko jau nebėra didesniems pokyčiams. Kas kokią tešlą pašovė, tokią ir duoną valgys

    Man labai patiko Delfi laida su širvintiškiais, kurioje be kitų dalyvavo teisininkas Gintautas Sakalauskas. Nebuvo ditirambų opozicijai. Klauskite jo kodėl. Gerai, sklandžiai dėsto mintis ir tikrai nekvailas žmogus

  • 2022-08-05 at 15:58
    Permalink

    Dainiau, paimk tuos paveiksliukus, kuriuos ponia buvo nupiešus prieš rinkimus ir pasižiūrėk kiek jų įvykdyta. Žaidimas puikus. Sėkmės!
    Aš tikrai nerašau dėl laimėjimų ir man jų nereikia. Paprastas kaimo žmogelis mato, kaip skirstomos rajono biudžeto lėšos. Visos lėšos skirtos miesto centrui (apytiksliai tik po 4000 Eur skirta seniūnijoms).
    Pastaba: Šiais laikais šuns voljeras tiek kainuoja – paprastas.
    Kuo daugiau lėšų skirti medicinos paslaugoms – aš ir mano pažįstami ir artimieji.

  • 2022-08-05 at 14:50
    Permalink

    Kritikuoti reikia, bet pastaruoju metu daugiau nieko nevyksta apart valdančiųjų ir ypač valdančiosios klaidų rodymo. Netikiu, kad tik to pakanka norint laimėti rinkimus arba bent gerai pasirodyti.

    Valdantieji gerai moka paruošti rinkimines programas, įtraukti naujus projektus į jas, pateikti konkrečią miesto viziją kitiems 4 metams. Žmonėms tai patinka, jiems to reikia, būtent tai jie ypač vertina.

    Jau daug kartų rašiau, kad politikai turėtų aiškiai ir labai konkrečiai komunikuoti, kad “O mes galime padaryti dar geriau, štai taip ir va taip”.

  • 2022-08-05 at 14:20
    Permalink

    Neverta kritikuoti jos. Žmogus, purvo nemynęs, niekada to nesupras. Geriau rinkti tokį, kuris ugnį ir vandenį praėjo, mažas paršelius šėrė, brolių/seserų rūbelius vilkėjo. Toks supras kitą ir atitinkamai dirbs

  • 2022-08-05 at 14:16
    Permalink

    KIek skirta iš rajono biudžeto lėšų sveikatos apsaugai? Beveik nulis.
    Politikė nemurdoma, o visi sako jai, kaip reikia jai dirbti rimtai.
    Rajono gyventojai seniai poniai sakė, kad svarbiausia – žmonių buities gyvenimas, sveikata, o ne prabanga.
    Bet jeigu žmogus yra iš prabangaus gyvenimo, jis niekad šito nesupras.

  • 2022-08-05 at 08:54
    Permalink

    Medicinos paslaugos yra antras pagal svarbumą problematiškas dalykas – sausio mėn. nurodė širvintiškiai apklausoje apie problematiškiausias Širvintų rajono sritis. Todėl džiugu, kad PAGALIAU kažkas ėmėsi šios temos.
    Vien žinomos politikės murkdymu baloj toli nenuvažiuosite

Comments are closed.